Necip Yazıcı ve Hamza Saruhan'dan Ankara Ziyareti

2024 yerel se­çi­mi­ne adım adım yak­la­şı­lır­ken aday­lar net­leş­me­ye baş­la­dı. Ma­den­li ve Bü­yük­köy Be­le­di­ye baş­kan­la­rı An­ka­ra'ya zi­ya­ret ger­çek­leş­tir­di­ler.

27.09.2023 14:30:00 0
Necip Yazıcı ve Hamza Saruhan

      2024 yerel se­çim­le­rinde geri sayımın baş­la­ma­sı ile beraber böl­ge­ler­de aday aday­la­rı belli ol­ma­ya baş­la­dı. Ça­ye­li Be­le­di­ye­si için de aday aday­lık­la­rı­nı açık­la­yan­la­rın ardından merak edi­len Be­le­di­ye Baş­kan­la­rı ara­sın­da Ma­den­li ve Bü­yük­köy'de bulunuyor. Henüz aday­ olup olmadıklarına iliş­kin bir açık­la­mada bulunmayan Necip Ya­zı­cı ve Hamza Sa­ru­han, sos­yal med­ya­ hesaplarından pay­laş­tık­la­rı fo­toğ­raf ile AK Parti genel mer­ke­zin­i ziyaret ettiklerini duyurdular. Genel merkezde Ha­ya­ti Ya­zı­cı'yı da zi­ya­ret et­tik­le­ri­ni sos­yal med­ya­ hesaplarından duyuran baş­kan­lar merak edi­len aday­lık­la il­gi­li ilk ipuclarını vermiş oldular.
İyi­de­re Be­le­di­ye Baş­ka­nı Saf­fet Mete, Mu­ra­di­ye Be­le­di­ye Baş­ka­nı Musa Sü­rey­ya Balcı ve Hem­şin Be­le­di­ye Baş­ka­nı Halim Kazım Bekar'da ger­çek­le­ştirilen genel mer­kez fo­toğ­ra­fın­da yer aldı.
 Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °