ÖĞRETMEN YAZAR CENGİZ AZMAN'A ÖDÜL

Yılın En Ba­şa­rı­lı Eği­tim­ci Ya­za­rı

Güncel Haberler 26.01.2023 13:10:00 0
ÖĞRETMEN YAZAR CENGİZ AZMAN

 2022 yı­lı­nın sanat, eği­tim, tıp, ede­bi­yat, medya, te­le­viz­yon ve iş dün­ya­sı­nın en ba­şa­rı­lı isim­le­ri­nin ödül­len­di­ril­di­ği, Black&Blue Meyda Group ta­ra­fın­dan dü­zen­le­nen '"Glo­bal Star Awards" ödül tö­re­nin­de öğ­ret­men ve yazar Cen­giz Azman se­çi­ci kurul ta­ra­fın­dan "Yılın En Ba­şa­rı­lı Eği­tim­ci Ya­za­rı" ödü­lü­ne layık gö­rül­dü.
 Öğ­ret­men ve yazar Cen­giz Azman, "Glo­bal Star Awards" ödül tö­re­nin­de "Yılın En Ba­şa­rı­lı Eği­tim­ci Ya­za­rı ödü­lü­nü aldı.
Azman, İstan­bul Mal­te­pe Kuğu Gölü Davet'te dü­zen­le­nen tö­ren­de, ödü­lü­nü ünlü su­nu­cu­lar Özge Ulu­soy ve Gökay Ka­lay­cı­oğ­lu'nun elin­den tes­lim aldı. Azman yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da, "Öğ­ren­ci­le­ri­ni seven, mes­le­ği­ne sev­da­lı bir öğ­ret­men ola­rak, öğ­ret­men­li­ği­mi­zin 25. yı­lın­da ve ya­yın­la­nan 13. ki­ta­bı­mız­da böyle an­lam­lı bir ödüle layık gö­rül­mek­ten çok mutlu oldum. Bu ödülü başta en­gel­li öğ­ren­ci­le­rim olmak üzere, bütün öğ­ren­ci­le­ri­me, top­ra­ğın­da bü­yü­dü­ğü­müz, ça­yın­da huzur bul­du­ğu­muz, tarih ve kül­tü­rün­de ye­tiş­ti­ği­miz güzel mem­le­ke­tim Ça­ye­li'ne, güzel eser­ler üre­tir­ken bize her daim des­tek olan ve tam bir insan ha­zi­ne­si Ça­ye­li Dost­luk Grubu'na ithaf edi­yo­rum. Öğ­ren­ci­le­ri­me ifade et­ti­ğim gibi bu­ra­da bir kez daha ifade etmek is­ti­yo­rum ki: Güzel işler emek ister" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
Ya­zar­lık ka­ri­ye­rin­de "Altın Kalem" ve "2022 Ba­şa­rı Ödül­le­ri"ne de layık gö­rü­len; fel­se­fe, bi­yog­ra­fi, ha­tı­ra, al­ma­nak, fo­toğ­raf ve eği­tim alan­la­rın­da bir­bi­rin­den özel 13 ki­ta­bı bu­lu­nan öğ­ret­men ve yazar Cen­giz Azman'ın kısa bir süre sonra öğ­ret­men­le­re, anne ba­ba­la­ra ve öğ­ren­ci­le­re ita­fen ka­le­me al­dı­ğı "Bu Ki­ta­bı Oku­ma­lı­sı­nız" isim­li yeni ki­ta­bı da okur­la­rıy­la bu­lu­şa­cak.
            

Ha­ber-Fo­to: Halil İbra­him SAKLI


Anahtar Kelimeler: ÖĞRETMEN YAZAR CENGİZ AZMAN'
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °