ÖĞRETMENLERE YÜZDE 50 İNDİRİM

24 Kasım Öğ­ret­men­ler Günü ne­de­niy­le 24-30 Kasım ta­rih­le­ri ara­sın­da öğ­ret­men­le­re yüzde 50 in­di­rim uy­gu­la­na­ca­ğı­nı açık­la­dı.

Güncel Haberler 28.11.2023 08:52:00 0
ÖĞRETMENLERE YÜZDE 50 İNDİRİM

 Ura­loğ­lu, öğ­ret­men­le­ri­mi­zin hak­la­rı­nın öde­ne­me­ye­ce­ği­ni be­lir­te­rek, “Öğ­ret­men­ler Günü Haf­ta­sın­da kıy­met­li öğ­ret­men­le­ri­mi­ze he­di­ye ver­mek is­te­dik. Yıl bo­yun­ca TCDD Ta­şı­ma­cı­lık ta­ra­fın­dan öğ­ret­men­le­ri­mi­ze tüm tren se­ya­hat­le­rin­de nor­mal­de yüzde 15 ora­nın­da in­di­rim ya­pı­lı­yor­du.
24-30 Kasım ta­rih­le­ri ara­sın­da da yük­sek hızlı tren­le­ri­miz (YHT) ile ana­hat tren­le­ri­miz­de öğ­ret­men­le­ri­mi­ze bu in­di­rim oranı yüzde 50 ola­rak uy­gu­la­na­cak” dedi.
ÖZEL OKUL­LAR­DAKİ ÖĞ­RET­MEN­LERİ DE KAP­SI­YOR
Ura­loğ­lu, “Bu uy­gu­la­ma­dan Milli Eği­tim Ba­kan­lı­ğı’na bağlı veya Ba­kan­lık ta­ra­fın­dan onay­lan­mış her de­re­ce ve tür­de­ki resmi ve özel okul­lar­da halen ça­lı­şan müdür ve müdür yar­dım­cı­la­rı dahil tüm öğ­ret­men­ler, uy­gu­la­ma ve araş­tır­ma mer­kez­le­ri dahil tüm yük­se­köğ­re­tim ku­ru­luş­la­rın­da ça­lı­şan öğ­re­tim ele­man­la­rı ve Türk uy­ruk­lu olup ya­ban­cı ül­ke­ler­de ça­lı­şan öğ­ret­men­ler fay­da­la­na­cak” diye ko­nuş­tu.
Ura­loğ­lu, in­di­rim uy­gu­la­ma­sın­dan fay­da­la­na­bil­mek için öğ­ret­men kim­lik kart­la­rı­nın ibraz edil­me­si­nin ye­ter­li ola­ca­ğı­nı bil­dir­di.
                    Haber: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Anahtar Kelimeler: ÖĞRETMENLERE YÜZDE İNDİRİM
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °