"OKULLAR DA ÇOCUKLAR HASTA OLUYOR"

Cumhuriyet Halk Partisi Çayeli İlçe Başkanı Hızır Efe Kadıoğlu,

Güncel Haberler 11.11.2022 13:15:00 0

Ka­dı­oğ­lu, İlçe­miz­de do­ğal­gaz ça­lış­ma­la­rı­nın çok yavaş iler­le­di­ği­ni söy­le­di.
    CHP Ça­ye­li İlçe Baş­ka­nı Ka­dı­oğ­lu, “İlçe­miz­de doğal gaz bir türlü ran­dı­man ver­me­di. İlçe­mi­ze ge­ti­ril­di­ğin­den bu­ya­na va­tan­daş­la­rı­mı­zın ya­şa­dı­ğı so­run­la­rı göz­lem­le­mek­te­yiz” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
"OKUL­LAR­DA ÇO­CUK­LAR HASTA OLU­YOR"
    Baş­kan Ka­dı­oğ­lu, “Bu yıl okul­la­rın açıl­ma­sı ile bir­lik­te okul­la­ra da bağ­la­nan doğal gaz halen ya­kıl­mı­yor. Bazı okul­lar da do­ğal­gaz kul­la­nı­lır­ken ba­zı­la­rın­da kul­la­nıl­mı­yor. Bu ya­şa­nan ısın­ma so­ru­nun­dan ötürü okul­lar­da­ki öğ­ren­ci­le­rin bir­ço­ğu hasta ol­mak­ta­dır” dedi.
"3 YIL GEÇTİ İLER­LE­ME KAY­DEDİLEMEDİ"
    Do­ğal­ga­zın il­çe­mi­ze ilk ola­rak Yaka Ma­hal­le­sin de bağ­lan­ma­sın­dan bu yana üç yıl­dır do­ğal­gaz kul­la­nı­yor ol­ma­la­rı­na kar­şın şehir mer­ke­zin­de doğal gaz kul­la­nı­la­ma­dı­ğı­nı söy­le­yen Baş­kan Ka­dı­oğ­lu, “Yıl­lar­ca il­çe­miz do­ğal­gaz­dan mah­rum kal­ma­sı­nın ar­dın­dan do­ğal­gaz müj­de­si ve­ri­len il­çe­miz­de 3 yılda iler­le­me kay­de­di­le­mi­yor” şek­lin­de ko­nuş­tu.
"ÇAYELİ HALKI İLE SANKİ DALGA GEÇİYOR­LAR"
    Baş­kan Ka­dı­oğ­lu, İşin yük­le­ni­ci fir­ma­sı olan AKSA şir­ke­ti çok ağır­dan ça­lı­şı­yor. “Tek ekip ile il­çe­ler­de do­ğal­gaz ça­lış­ma­sı yap­tık­la­rı­nı du­yu­yo­ruz. Bağ­lan­tı­la­rı kont­rol etmek için bile on beş gün bir ay bek­le­ni­yor. Bu şir­ket Ça­ye­li halkı ile sanki dalga ge­çi­yor. Kış mev­si­mi geldi. İnsan­lar kömür ma­li­yet­le­ri­nin yük­sek ol­ma­sın­dan mağ­dur ol­duk­la­rı­nı gö­rü­yo­ruz. Bun­la­rın be­ce­rik­siz­li­ği­nin ce­za­sı­nı Ça­ye­li halkı çe­ki­yor” şek­lin­de ko­nuş­tu.


Anahtar Kelimeler: "OKULLAR ÇOCUKLAR HASTA OLUYOR"
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °