Tarih: 18.01.2023 09:56

"Önümüzdeki 17 maçı kazanabilecek güçteyiz"

Facebook Twitter Linked-in

 Kork­maz, An­ka­ra Ke­çi­ören­gü­cü ma­çı­nın hemen ar­dın­dan yap­tı­ğı açık­la­ma­da, "Yeni gelen trans­fer­ler ta­kı­ma çabuk uyum sağ­la­dı ve iyi oy­na­dı. Önü­müz­de­ki 17 maçı ka­za­na­bi­lecek güç­te­yiz" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
 Spor Toto 1. Lig’in 20. haf­ta­sın­da tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por, dep­las­man­da konuk ol­du­ğu An­ka­ra Ke­çi­ören­gü­cü ile 1-1 be­ra­be­re kaldı.
Kar­şı­laş­ma­nın ar­dın­dan basın top­lan­tı­sın­da açık­la­ma­lar­da bu­lu­nan eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­po­run Tek­nik Di­rek­tö­rü Bü­lent Kork­maz, "Maçın ba­şın­dan so­nu­na kadar üstün olan, topun ve oyu­nun ha­ki­mi olan ta­kım­dık. Çok zor bir dep­las­man­dı. Ra­ki­bi­mi­zin ka­pa­nıp, karşı atak­lar­la hü­cu­ma çı­ka­ca­ğı­nı dü­şü­nü­yor­duk.
Öyle de oldu. Pe­nal­tı ha­ri­ci po­zis­yon ver­me­dik.
Çok po­zis­yo­na gir­dik. Oyun­dan da oyun­cu­lar­dan da mem­nu­num. Tek bir mev­ki­de ek­si­ği­miz kaldı. Onu da ta­mam­la­dı­ğı­mız zaman her­kes fark­lı bir Ri­zes­por gö­recek. Yeni gelen trans­fer­ler ta­kı­ma çabuk uyum sağ­la­dı ve iyi oy­na­dı. Önü­müz­de­ki 17 maçı ka­za­na­bi­lecek güç­te­yiz" şek­lin­de ko­nuş­tu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —