"OTURDUĞU YERİ BÖYLE BIRAKAN İKİZDERELİ OLAMAZ"

MHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI HAKAN KARAGÖZ,

    İkiz­de­re Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hakan Ka­ra­göz otur­ma yer­le­rin­de çöp­le­ri ge­li­şi­gü­zel or­ta­ya ata­nan­la­ra si­tem­de bu­lun­du.
    MHP’li Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hakan Ka­ra­göz sos­yal medya he­sa­bın­da yap­tı­ğı açık­la­ma­sın­da’’ Yok yok benim İkiz­de­re­lim bu değil bunu bir İkiz­de­re­li asla yap­maz..!!
    Ya­şa­dı­ğı­mız alan­la­rı, çev­re­mi­zi te­miz­le­ye­rek temiz tu­ta­ma­yız ancak ve ancak kir­let­me­ye­rek temiz tu­ta­bi­li­riz. Biraz em­pa­ti lüt­fen, biraz em­pa­ti.
    De­ğer­li kar­de­şim bu yiyip içip ol orta bı­rak­tı­ğın çö­pü­nü ka­pı­nın önüne gelip biri atsa ne dü­şü­nür­sün. Sa­de­ce az bir em­pa­tiy­le bile bu ha­re­ke­ti yap­maz­sın biraz vic­da­nın varsa.!!!
    Geçen gün so­kak­ta yü­rü­yo­rum önüm­de il­çe­nin kelli felli.! Otur­du­ğun­da hak­tan, hu­kuk­tan ko­nu­şup ada­let da­ğı­tan va­tan­daş­la­rın­dan biri yü­rü­yor elin­de­ki biten si­ga­ra­sın fır­la­tıp yan ta­ra­fa atı­yor..!! Et­ra­fa bak­tım ata­bi­le­ce­ği bir yer var mı diye hemen üç metre sa­ğın­da ve so­lun­da si­ga­ra­lık­lar var..!in­sa­nı­mı­zın otu­rup din­len­me­si için dere ke­na­rın­da ah­şap­tan otur­ma yer­le­ri yap­tık, bun­la­rı niye temiz tu­ta­ma­yız.
Te­miz­lik ko­nu­sun­da yo­rul­dum
    De­me­dim bir şey yo­rul­dum artık, in­sa­nı­mı­zın çevre te­miz­lik bi­lin­ci ko­nu­sun­da biraz olsun em­pa­ti yap­ma­ma­sı­na çok üzü­lü­yo­rum. Biz bu de­ği­liz, her şeyi ceza ile hal­le­de­me­yiz ilçe hal­kı­mız­dan, es­na­fı­mız­dan, il­çe­ye mi­sa­fir ola­rak gelen mi­sa­fir­le­ri­miz­den ricam çevre te­miz­li­ği ko­nu­sun­da em­pa­ti yap­ma­la­rı, İkiz­de­re Be­le­di­ye­si te­miz­lik ekip­le­ri­ne yar­dım et­me­le­ri. Biz inat­la ça­lı­şı­yo­ruz çev­re­mi­zi eli­miz­den gel­di­ğin­ce temiz tut­ma­ya ça­lı­şı­yo­ruz ama bi­linç ol­maz­sa bu bizim tek ba­şı­mı­za ba­şa­ra­bi­le­ce­ği­miz bir şey değil. Ken­di­ni­zi dü­şü­nün, Aile­ni­zi dü­şü­nün, ço­cuk­la­rı­nı­zı dü­şü­nün her şey­den önem­li­si çev­re­mi­zi, do­ğa­mı­zı, do­ğa­ya ver­di­ği­niz za­rar­la­rı dü­şü­nün’’ dedi.
    İkiz­de­re Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hakan Ka­ra­göz çevre te­miz­li­ği ko­nu­sun­da geçen yıl bir­çok ku­ru­lu­şun des­te­ği ile il­çe­de te­miz­lik kam­pan­ya­sı, çöp top­la­ma prog­ra­mı ya­pa­rak has­sa­si­ye­ti­ni gös­ter­miş­ti.
       

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU