ÖZ GIDA- İŞ'TEN RİZE İL EMNİYET MÜDÜRÜ GÖKDUMAN'A ZİYARET

ÖZ GIDA- İŞ

Hak-İş Kon­fe­de­ras­yo­nu Rize İl Baş­kan­lı­ğı ve Öz Gıda-İş Sen­di­ka­sı D. Ka­ra­de­niz Rize Şube Baş­kan­lı­ğı ve 20000 üye­miz adına Türk Polis Teş­ki­la­tı­mı­zın 177. Yıl dö­nü­mü­nü kut­la­dı­lar.

    Hak-İş Kon­fe­de­ras­yo­nu Rize İl Baş­ka­nı­mız ve Öz Gıda-İş Sen­di­ka­sı D.​Ka­ra­de­niz Rize Şube Baş­ka­nı­mız Hasan Fehmi Bur­sa­lı, Şube Baş­kan Yar­dım­cı­la­rı­mız Orhan To­pa­loğ­lu, Nec­det Ha­cı­os­ma­noğ­lu ve Fatih Kan­de­mir, Rize İl Em­ni­yet Mü­dü­rü Nu­ret­tin Gök­du­man, Ko­mi­ser Gür­büz Aslan ve Polis Me­mu­ru Olcay Mutlu’ya zi­ya­ret­te bu­lun­du­lar. Hak-İş Kon­fe­de­ras­yo­nu Rize İl Baş­kan­lı­ğı ve Öz Gıda-İş Sen­di­ka­sı D. Ka­ra­de­niz Rize Şube Baş­kan­lı­ğı ve 20000 üye­miz adına Türk Polis Teş­ki­la­tı­mı­zın 177. Yıl dö­nü­mü­nü kut­la­dı­lar.
    Zi­ya­ret ile il­gi­li açık­la­ma­da bu­lu­nan Bur­sa­lı: “Rize’miz ve Ül­ke­miz ile il­gi­li güzel is­ti­şa­re­ler­de bu­lun­duk.
    Ül­ke­mi­zin en gü­zi­de ku­rum­la­rın­dan olan, mil­le­ti­mi­zin huzur ve gü­ven­li­ği için gece gün­düz ça­lı­şan Türk Polis Teş­ki­la­tı­mı­zın 177. Ku­ru­luş Yıl­dö­nü­mü­nü kut­lu­yor, aziz şe­hit­le­ri­mi­zi rah­met ve min­net­le anı­yor, ga­zi­le­ri­mi­ze şük­ran­la­rı­mı su­nu­yo­ruz.
    Biz­le­ri son de­re­ce ne­za­ket­li ve güzel bir şe­kil­de ağır­la­yan Em­ni­yet Mü­dü­rü­müz Nu­ret­tin Gök­du­man’a te­şek­kür edi­yo­ruz.” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI