ÖZ GIDA-İŞ SENDİKASI YÖNETİMİ İLE ÇAYKUR GENEL MÜDÜR'Ü ALİM İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

Güncel Haberler 30.09.2022 17:42:00 0
ÖZ GIDA-İŞ SENDİKASI YÖNETİMİ İLE ÇAYKUR GENEL MÜDÜR

    Öz Gıda-İş Sen­di­ka­sı Genel Baş­kan Yar­dım­cı­sı Sul­tan Murat Ka­ra­dağ, D. Ka­ra­de­niz Rize Şube Baş­ka­nı Fatih Kan­de­mir, Şube Baş­kan Yar­dım­cı­la­rı Orhan To­pa­loğ­lu, Nec­det Ha­cı­os­ma­noğ­lu, Kazım Öksüz ve Halis Çakır, Çay­kur Genel Mü­dü­rü Yusuf Ziya Alim, Genel Müdür Yar­dım­cı­la­rı Zeki Ka­ra­oğ­lu ve Er­dinç Ha­ti­noğ­lu ile bir araya ge­le­rek is­ti­şa­re top­lan­tı­sı ger­çek­leş­tir­di.
    Çay­kur Genel Mü­dü­rü Yusuf Ziya Alim ya­pı­lan gö­rüş­me­de; ‘İşçi ar­ka­daş­la­rı­mı­zın mem­nu­ni­ye­ti, huzur ve mut­lu­lu­ğu, eko­no­mik ola­rak güçlü ol­ma­sı Çay­kur’umu­zun men­fa­ati­ne ola­cak­tır.
    Ça­lış­ma Ba­kan­lı­ğı’nın Mev­sim­lik İşçi­ler ile il­gi­li yü­rüt­mek­te ol­du­ğu ça­lış­ma­lar­dan, işçi ar­ka­daş­la­rı­mı­zın le­hi­ne ola­cak her türlü ge­liş­me­nin so­nu­na kadar des­tek­çi­si ola­ca­ğız.
    Tüm ça­lı­şan­la­rı­mı­zın ve üre­ti­ci­le­ri­mi­zin men­fa­ati, mut­lu­lu­ğu ve hu­zu­ru için var gü­cü­müz­le hep bir­lik­te ça­lış­ma­ya devam et­me­li­yiz.’ ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
   

 Ha­ber-Fo­to: Hasan KA­LEN­DER


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °