"Özel Polisler"den İlçemiz Kaymakamı Demirel'e ziyaret

Özel ço­cuk­lar Türk Polis Teş­ki­la­tı’nın ku­ru­lu­şu­nun 178. yılı se­be­biy­le polis üni­for­ma­sı gi­ye­rek Ça­ye­li Kay­ma­ka­mı Mu­ham­met Fatih De­mi­rel'i ma­ka­mın­da zi­ya­ret etti.

Yerel Haberler 12.04.2023 10:46:00 0

 Türk Polis Teş­ki­la­tı’nın ku­ru­lu­şu­nun 178. yılı mü­na­se­be­tiy­le Ça­ye­li İlçe Em­ni­yet Mü­dü­rü Gani Ba­ha­dır Ba­ra­ka­lı be­ra­be­rin­de özel eği­tim okul­la­rın­da eği­tim gören ve polis üni­for­ma­sı giy­di­ri­len özel ço­cuk­lar ile Em­ni­yet teş­ki­la­tı men­sup­la­rıy­la be­ra­ber Ça­ye­li Kay­ma­ka­mı Mu­ham­met Fatih DEMİREL’i ma­ka­mın­da zi­ya­ret et­ti­ler.
Bir gün­lü­ğü­ne polis olan özel ço­cuk­lar zi­ya­ret es­na­sın­da he­ye­can­la­rı­nı giz­le­ye­me­di­ler. Zi­ya­ret­ten do­la­yı mem­nu­ni­ye­ti­ni be­lir­ten Ça­ye­li Kay­ma­ka­mı Mu­ham­met Fatih DEMİREL, 7/24 görev esa­sıy­la saat gö­zet­mek­si­zin canla başla ça­lı­şan kah­ra­man po­lis­le­ri­mi­zin 10 Nisan Polis Gü­nü­nü kut­la­dı­ğı­nı bu ve­si­le ile ve vatan uğ­ru­na gö­zü­nü kırp­ma­dan şehit olan po­lis­le­re rah­met, ga­zi­le­re sağ­lık di­le­ğin­de bu­lun­du.


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °