"Özellikle ilk yarı çok iyi oynadık"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz,

Spor Haberleri 9.11.2022 09:10:00 0

    Kork­maz, Er­zu­rums­por FK ma­çı­nın ar­dın­dan "İlk ya­rı­da hem skor hem de tak­tik an­la­mın­da çok iyi işler yap­tık. İkinci yarı, ilk ya­rı­ya oran­la is­te­di­ği­miz gibi ol­ma­dı" dedi.
    Spor Toto 1. Lig'in 12. haf­ta­sın­da tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por, sa­ha­sın­da Er­zu­rums­por FK'nü 3-1 mağ­lup et­me­yi ba­şar­dı. Maçın ar­dın­dan ya­pı­lan basın top­lan­tı­sın da ko­nu­şan eki­bi­miz Çay­kur Ri­zes­por'un Tek­nik Di­rek­tö­rü Bü­lent Kork­maz yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da, "Ön­ce­lik­le oyun­cu­la­rı­mı kut­lu­yo­rum. Özel­lik­le ilk yarı çok iyi oy­na­dık. İlk ya­rı­da hem skor hem de tak­tik an­la­mın­da çok iyi işler yap­tık. İkinci yarı ilk ya­rı­ya oran­la is­te­di­ği­miz gibi ol­ma­dı.
    Önem­li olan ga­li­bi­yet­ti. Per­for­mans ver­mez­se zaten oy­nat­mam. Biz Bo­la­sie'yi Ada­nas­por ma­çıy­la oy­nat­ma­ya hem de kad­ro­ya al­ma­ya baş­la­dık. Hem sa­kat­lı­ğı hem de tam hazır ol­ma­dı­ğı için kad­ro­ya da ala­ma­dık. Her oyun­cu per­for­mans ver­di­ği sü­re­ce bizim için sorun yok" şek­lin­de ko­nuş­tu.
          

Haber Mer­ke­zi


Anahtar Kelimeler: "Özellikle oynadık"
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °