Öztürk, Erdoğan ile görüştü

Öztürk, Erdoğan ile görüştü

AK Parti Ça­ye­li İlçe Baş­ka­nı Hü­se­yin Öz­türk, Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğan ile gö­rüş­tü.

 Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğan, ili­miz­de bir­çok teş­ki­lat men­su­bu ile bu­luş­tu. Er­do­ğan'ın gün­de­min­de, yak­la­şan yerel se­çim­ler vardı.
AK PARTİ'DE ÇA­LIŞ­MA­LAR BAŞ­LA­DI
AK Parti'de Mer­kez Karar ve Yö­ne­tim Ku­ru­lu (MKYK) top­lan­tı­sın­da, MYK'ya yetki ve­ril­me­si ve aday be­lir­le­me sü­re­ci­nin baş­la­ma­sı bek­le­ni­yor. Aday ta­nı­tı­mı ve seçim be­yan­na­me­si için öne çıkan tarih ise 31 Ocak 2024.
TE­MA­YÜL YOK­LA­MA­SI­NA SO­KU­LA­CAK
AK Parti yö­ne­ti­mi, teş­ki­la­tın­dan be­le­di­ye baş­kan­la­rı­na iliş­kin 2 isim is­te­yecek. Ha­vuz­da top­la­na­cak isim­ler te­ma­yül yok­la­ma­sı­na so­ku­la­cak. Be­le­di­ye baş­kan aday­la­rı­nın ilanı ile il­gi­li sü­re­cin kasım ayı­nın so­nun­da baş­la­ma­sı ve ocak so­nu­na kadar sür­me­si plan­la­ma­lar ara­sın­da yer alır­ken seçim be­yan­na­me­si ve aday ta­nı­tım top­lan­tı­sı­nın ise 31 Ocak’ta ya­pıl­ma­sı dü­şü­nü­lü­yor. Aday­la­rı Cum­hur­baş­ka­nı Recep Tay­yip Er­do­ğan'ın açık­la­ma­sı bek­le­ni­yor.
ÇAYELİ İÇİN NE KO­NU­ŞUL­DU
AK Parti Ça­ye­li İlçe Baş­ka­nı Hü­se­yin Öz­türk, par­ti­si­nin be­le­di­ye baş­kan­lı­ğı aday­lı­ğı için Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğan'a iki isim ver­di­ği kulis bil­gi­le­ri ara­sın­da yer aldı. Öz­türk'ün ver­di­ği isim­ler ara­sın­da, Rize'de bir kamu ku­ru­mun­da üst düzey yö­ne­ti­ci­lik yapan bir isi­min ol­du­ğu bi­li­ni­yor.