PAZARKÖY ÇOCUK PARKINA KAVUŞTU

Mer­kez Pa­zar­köy Muh­tar­lı­ğı­nın yap­tır­dı­ğı çocuk oyun parkı hiz­me­te girdi. Muh­tar Harun Sait Er ’kö­yü­mü­zün ih­ti­ya­cı olan çocuk parkı ya­pı­mın­da yar­dım­cı olan her­ke­se te­şek­kür edi­yo­rum dedi.

Yerel Haberler 9.02.2023 11:10:00 0
PAZARKÖY ÇOCUK PARKINA KAVUŞTU

 Pa­zar­köy’de kısa sü­re­de ya­pı­mı ta­mam­la­nan çocuk oyun parkı hiz­me­te girdi. Par­kın ya­pı­mı­nı biz­zat kont­rol et­ti­ği­ni söy­le­yen Muh­tar Harun Sait Er konu hak­kın­da yap­tı­ğı açık­la­ma­da’’ Ge­le­ce­ği­mi­zin te­mi­na­tı olan ço­cuk­la­rı­mı­za Çocuk oyun Parkı ar­ma­ğan olsun.
Kö­yüm­de­ki bu Çocuk par­kı­nın ya­pı­mı­na kat­kı­la­rı bu­lu­nan Rize Mil­let­ve­ki­li­miz Sn. Mu­ham­met Avcı’ya, İl Genel Mec­li­si Baş­ka­nı­mız Sn. İbra­him Türüt ve mec­lis üye­le­ri­ne, Kö­yü­müz Sağ­lık Evi­nin bah­çe­si­ni kö­yü­mü­ze tah­sis eden İl Sağ­lık Mü­dü­rü­müz Sn. Mus­ta­fa Tepe’ye, İl Özel İda­re­si Genel Sek­re­te­ri Sn. Ümit Hü­se­yin Sarı’ya, Genel Sek­re­ter yar­dım­cı­la­rı Yunus Emre Ayar ve Erol Bıyık’a Şube mü­dü­rü­müz Ab­dül­ka­dir Uzu­noğ­lu’na, mü­hen­di­si­miz Arif Kerem Kabil’e, ya­pım­cı fir­ma­ya ve de­ğer­li kom­şu­la­rı­ma te­şek­kür edi­yo­rum. Kö­yü­mü­zün dünü, bu­gü­nü ve ya­rın­la­rı için koşul gö­zet­mek­si­zin ça­lış­ma­ya devam ede­ce­ğiz’’ dedi.
       

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Anahtar Kelimeler: PAZARKÖY ÇOCUK PARKINA KAVUŞTU
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °