Tarih: 05.12.2023 09:29

PAZARLILAR BİRLİĞİ DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI MUSTAFA ATAR YENİDEN BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

 İstan­bul Pa­zar­lı­lar Bir­li­ği Der­ne­ği Genel Ku­ru­lu İstan­bul’daki der­nek mer­ke­zin­de ger­çek­leş­ti­ril­di. Mus­ta­fa Atar ve yö­ne­tim ku­ru­lu oy bir­li­ğiy­le güven ta­ze­le­di. Divan baş­kan­lı­ğı­nı Pa­zars­por Ku­lü­bü Baş­ka­nı Hü­se­yin Yan­gın’ın yap­tı­ğı kong­re saygı du­ru­şun­da bu­lu­nul­ma­sı ve İstik­lal Marşı’nın okun­ma­sıy­la baş­la­dı.ATAR: BİRLİKTE GÜ­ZELLİKLERE İMZA ATTIK
İstan­bul Pa­zar­lı­lar Bir­li­ği Der­ne­ği Baş­ka­nı Mus­ta­fa Atar Genel ku­rul­da yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da: “Saygı değer üye­le­ri­mi­zin te­vec­cü­hü ile çık­tı­ğı­mız yolda bir­lik­te gü­zel­lik­le­re imza attık. Özel­lik­le dep­rem za­ma­nı Pa­zar­lı hem­şe­ri­le­ri­mi­zin yar­dım için mü­ca­de­le­si beni çok mutlu et­miş­tir . On­la­ra te­şek­kür edi­yo­rum. Al­dı­ğı­mız görev bay­ra­ğı­nı daha ileri ta­şı­mak bizim hep il­ke­miz oldu.
Ya­şa­dı­ğı­mız yan­gın son­ra­sı ta­ma­men kul­la­nı­la­maz hale gelen der­ne­ği­mi­zin me­kâ­nı Na­bi­za­de Ko­na­ğı ye­ni­den as­lı­na uygun bir şe­kil­de res­to­re edi­le­rek hiz­me­te sun­duk. Bi­na­mı­zı si­gor­ta et­ti­re­rek güven al­tı­na aldık. 2020-2021 ve 2022 yıl­la­rı der­nek ve ik­ti­sa­di iş­let­me­nin be­yan­na­me­le­ri ve­ril­miş­tir. Der­ne­ğin def­ter tas­dik­le­ri ve yasal iş­lem­le­ri za­ma­nın­da ye­ri­ne ge­ti­ril­miş­tir. Her yıl 10 Mart ta­ri­hin­de Pazar’ın düş­man iş­ga­lin­den kur­tu­lu­şu bir­lik mer­ke­zin­de kut­lan­mış ve et­kin­lik­ler dü­zen­len­miş­tir. Pazar’ı Pro­fes­yo­nel ligde ba­şa­rıy­la tem­sil eden Pa­zars­por’umu­zun hep ya­nın­da olduk. Pa­zars­por’lu fut­bol­cu­la­rı, yö­ne­ti­ci­le­ri, tek­nik kad­ro­yu bir­li­ği­mi­ze ağır­la­dık. Pazar’daki eği­tim ku­rum­la­rı­mı­zı zi­ya­ret ede­rek öğ­ren­ci­le­ri­mi­zin eği­tim ve giyim kuşam ih­ti­yaç­la­rı­nı tes­pit edip ge­rek­li yar­dım­la­rı yap­tık. Öğ­ren­ci­le­ri­mi­zin burs te­mi­nin­de yar­dım­cı olduk. Pazar’ın köy­le­riy­le il­gi­li ya­pı­lan kitap pro­je­si­ne des­tek olduk. Çıkan ki­tap­la­rın ta­nı­tım­la­rı­nı im­za­la­rı­nı der­nek mer­ke­zi­miz­de ger­çek­leş­tir­dik. Pazar’da dü­zen­le­nen kül­tür ve sanat et­kin­lik­le­ri­ne des­tek ver­dik” dedi.
İŞTE YENİ YÖNETİM KU­RU­LU
Mus­ta­fa Atar baş­kan­lı­ğın­da­ki yeni yö­ne­tim şu isim­ler yer aldı: Mus­ta­fa Atar, Kemal Ka­ra­de­niz, Uğur Gülek Balta, Adnan Aziz Hoş­ver, Gülay Aksu, Naz­lı­can Ka­ra­be­kir, Zehra Kılıç, Şenol Na­iboğ­lu, Basri Canca, Şenol Üst, Selim Çilli. Yö­ne­tim Ku­ru­lu Yedek Üye­le­ri: Ser­kan Ha­sa­noğ­lu, Efe­kan Kılıç, Hakan Öz­türk, Şafak Bora Basa, Mus­ta­fa Kemal Balta, Tun­cay Geniş, Cen­ker Ka­ya­lar, Tuğba Ka­ra­be­kir, Şe­ra­fet­tin Ma­ta­ra­cı, Mus­ta­fa Çanak ve Tur­gay Zaman. De­ne­tim Ku­ru­lu Asıl Üye­le­ri: Hasan Çakır, Birol Kılıç ve Semih Çanak. De­ne­tim Ku­ru­lu Yedek Üye­le­ri: Ne­za­hat Tabak, İrem Ka­ra­be­kir ve Meh­met Masa.
        Ha­ber-Fo­to: Fatih Sul­tan KAR




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —