PAZARSPOR'UN 50. YIL ETKİNLİĞİ İSTANBUL'DA YAPILDI

Dep­rem Fe­la­ke­ti yü­zün­den ya­pı­la­ma­yan Pa­zars­por 50. Yıl Et­kin­li­ği İstan­bul Yel­ken Ku­lü­bü’nde ger­çek­leş­ti­ril­di. Et­kin­lik­te “şe­hit­le­ri­miz ne­de­niy­le canlı müzik prog­ra­mı ya­pıl­ma­dı.

Spor Haberleri 24.01.2024 09:04:00 0
PAZARSPOR

BİR TUT­KU­DUR PA­ZARS­POR
Pa­zars­por’un 50. Yıl Et­kin­li­ği­ne Sa­rı­yers­por Ku­lü­bü yö­ne­ti­ci­le­ri, Türk Ar­ma­tör­ler Bir­li­ği Baş­ka­nı Cihan Er­genç, Tur­yol Baş­ka­nı Yunus Can, Pazar Be­le­di­ye Baş­kan adayı Neşet Çakır, Pa­zar­lı Si­ya­set Adamı Alper Taş, Pa­zar­lı­lar Bir­li­ği Baş­ka­nı Mus­ta­fa Atar ve çok sa­yı­da da­vet­li ka­tıl­dı. Ko­nuk­la­ra mev­cut yemek me­nü­sü­nün ya­nın­da Ham­si­li ekmek, hamsi ve laz bö­re­ği ikram edil­di
YARIM ASIR MAZİ
Et­kin­li­ğin açı­lı­şın­da bir ko­nuş­ma yapan Pa­zars­por Baş­ka­nı Hü­se­yin Yan­gın; Pa­zars­por’un ku­ru­lu­şu, ya­şa­tıl­ma­sı ve ba­şa­rı­sı için yarım asır­dır ve­ri­len mü­ca­de­le­yi kı­sa­ca an­la­ta­rak bu sü­reç­te ken­di­le­ri­ne her zaman des­tek olan Spor Ba­ka­nı Rize Pa­zar­lı Osman Aşkın Bak’a, emeği geçen her­ke­se ve Pa­zarspr’un forma spon­sor­la­rı Mogan, Güriş, Jotun Boya, HDI Si­gor­ta, Hoş­ver Teks­til tem­sil­ci­le­ri­ne te­şek­kür etti. Yan­gı­nın ko­nuş­ma­sı­nın ar­dın­dan Pa­zars­por Ta­ri­hi­ni an­la­tan Bir Tut­ku­dur Pa­zars­por isim­li bel­ge­sel si­ne­viz­yon gös­te­ri­si ya­pıl­dı.        

 Ha­ber-Fo­to: Fatih Sul­tan KAR


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °