PROF. DR. FATİH İSLAMOĞLU İLE DEVAM

RTEÜ üni­ver­si­te yö­ne­tim ku­ru­lu üye­li­ği­ne Prof. Dr. Fatih İsla­moğ­lu İkinci kez atan­dı.

Güncel Haberler 9.12.2022 09:43:00 0
PROF. DR. FATİH İSLAMOĞLU İLE DEVAM

 RTEÜ Tek­nik Bi­lim­ler Mes­lek Yük­se­ko­ku­lu Mü­dü­rü Prof. Dr. Fatih İsla­moğ­lu Üni­ver­si­te Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üye­li­ği­ne İkinci kez ye­ni­den atan­dı.
Prof.​Dr. Fatih İsla­moğ­lu Mer­kez At­mey­da­nı-Dos­ma­da bu­lu­nan Tek­nik Bi­lim­ler Mes­lek Yük­sek Okulu Mü­dü­rü Rek­tör­lük ta­ra­fın­dan Üni­ver­si­te Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üye­li­ği­ne ye­ni­den atan­dı. Prof.​Dr.​Fatih İsla­moğ­lu yap­tı­ğı açık­la­ma­da’’ Dört yıl­dır yü­rüt­mek­te ol­du­ğum Üni­ver­si­te Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üye­li­ği görev sü­re­min sona er­me­si ne­de­ni ile bugün top­la­nan Üni­ver­si­te­miz Se­na­to Top­lan­tı­sın­da, Rek­tö­rü­müz Prof. Dr. Yusuf Yıl­maz ho­ca­mın tak­di­ri ve Se­na­to Üye­le­ri­mi­zin des­te­ği ile bu gö­re­ve dört yıl­lı­ğı­na ye­ni­den se­çil­miş bu­lun­mak­ta­yım.
Des­tek veren her­ke­se te­şek­kür edi­yo­rum. Mevla'm bu gö­re­vi la­ikiy­le sür­dür­me­yi nasip ey­le­sin’ ’dedi.
Prof. Dr. Fatih İsla­moğ­lu kim­dir
Fen – Ede­bi­yat Fa­kül­te­si­nin ku­ru­lu­şu olan 1998 yı­lın­dan gü­nü­mü­ze kadar yak­la­şık 24 yıl­dır çe­şit­li un­van­lar­da üni­ver­si­te­de bir­çok hiz­met­ler­de bul­muş. Prof. Dr. Fatih İsla­moğ­lu SCI ve SSCI in­deks­le­ri­ne giren der­gi­ler­de ve diğer ha­kem­li der­gi­ler­de ya­yın­la­nan bir­çok ma­ka­le­si ya­yın­lan­mış olup bu ça­lış­ma­la­rın bir­ço­ğu önem­li sa­yı­da atıf al­mış­tır.
Ulus­la­ra­ra­sı ve Ulu­sal bi­lim­sel top­lan­tı­lar­da su­nu­lan ve bil­di­ri ki­ta­bın­da ba­sı­lan bir­çok bil­di­ri­ye sahip olup, TÜBİTAK ve Üni­ver­si­te­le­rin Bi­lim­sel Araş­tır­ma Proje Bi­ri­mi­nin des­tek­le­miş ol­du­ğu çok sa­yı­da ki pro­je­ler­de Proje Yü­rü­tü­cü­sü ve Araş­tır­ma­cı ola­rak görev yap­mış­tır. Li­san­süs­tü eği­tim­de bir­çok sa­yı­da Yük­sek li­sans ve dok­to­ra tez­le­rin­de da­nış­man ola­rak görev yap­mış­tır. Aka­de­mik ya­şan­tı­sı içe­ri­sin­de çok sa­yı­da kong­re, ça­lış­tay, eği­tim se­mi­ne­ri ve kurs­la­ra iş­ti­rak et­miş­tir.
       

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Anahtar Kelimeler: . . FATİH İSLAMOĞLU DEVAM
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °