PTT KARGO ÇAY GÖNDERİLERİNDE YÜZDE 30 İNDİRİM GİTTİ

Rize PTT Baş­mü­dür­lü­ğü, yö­re­sel ve marka ürün­le­ri ara­sın­da yer alan kuru çay gön­de­ri­le­ri­ne özel kargo in­di­ri­mi uy­gu­lan­dı­ğı­nı du­yur­du.

Güncel Haberler 6.07.2022 10:20:00 0
PTT KARGO ÇAY GÖNDERİLERİNDE YÜZDE 30 İNDİRİM GİTTİ

    Ül­ke­miz­de posta, kargo, ban­ka­cı­lık ve e-ti­ca­ret gibi bir­çok fark­lı alan­da 182 yıl­dır ka­li­te­li ve ula­şı­la­bi­lir hiz­met sun­ma­yı amaç­la­yan PTT AŞ, özel gün­ler­de dü­zen­le­di­ği ulu­sal kargo in­di­rim­le­ri­nin yanı sıra böl­ge­sel ola­rak dü­zen­le­di­ği kam­pan­ya­lar­la üre­ti­ci­le­re ol­du­ğu gibi kent ve ül­ke­miz eko­no­mi­si­ne de des­tek sağ­la­ma­ya devam edi­yor.
    Bu kap­sam­da Rize PTT Baş­mü­dür­lü­ğü ta­ra­fın­dan dü­zen­le­nen Yö­re­sel İndi­rim Kam­pan­ya­sı sa­ye­sin­de üre­ti­ci­ler, şeh­rin en önem­li yö­re­sel ürün­le­rin­den biri olan kuru çay kar­go­la­rı­nı PTT Kargo ara­cı­lı­ğıy­la yüzde 30 in­di­rim­li gön­de­re­bi­li­yor.
    Rize Baş­mü­dür­lü­ğü ta­ra­fın­dan kam­pan­ya ile il­gi­li ve­ri­len bil­gi­ler­de, böl­ge­sel in­di­rim kap­sa­mın­da ger­çek­leş­ti­ri­lecek olan kam­pan­ya­dan tüm va­tan­daş­la­rı­mı­zın fay­da­la­na­bi­le­ce­ği dile ge­ti­ri­le­rek, PTT AŞ ola­rak günün re­ka­bet ko­şul­la­rı­na ve ge­li­şen tek­no­lo­ji­ye uygun, müş­te­ri bek­len­ti­le­ri­ni kar­şı­la­ya­cak şe­kil­de fa­ali­yet­le­ri­ni sür­dür­dük­le­ri be­lir­til­di.
    PTT AŞ de­ği­şim, dö­nü­şüm ve ge­liş­me­le­re uygun, ye­ni­lik­çi bir an­la­yış­la hiz­met­le­ri­ni sür­dü­rü­yor.
Rize’de fa­ali­yet­te bu­lu­nan tüm esnaf ve ko­bi­ler için de e-ti­ca­ret an­la­mın­da yerli ve millî bir plat­form olan Pt­tAVM’de te­da­rik­çi ola­rak ma­ğa­za aç­ma­la­rı ha­lin­de ürün­le­ri­ni hem Tür­ki­ye hem de an­laş­ma­lı diğer ül­ke­le­re sa­ta­bi­le­cek­le­ri bil­di­ril­di.                    

Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °