PTT'DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM

Ulaş­tır­ma ve Alt­ya­pı Ba­ka­nı Ab­dul­ka­dir Ura­loğ­lu, PTT’nin emek­li­le­re yö­ne­lik yüzde 20 in­di­rim kam­pan­ya­sı baş­lat­tık­la­rı­nı du­yur­du.

Güncel Haberler 14.06.2024 13:18:00 0
PTT

 Bütün emek­li va­tan­daş­la­rın kargo in­di­rim kam­pan­ya­sın­dan ya­rar­la­na­bi­le­ce­ği­ni ifade eden Bakan Ura­loğ­lu, “Cum­hur­baş­ka­nı­mız Sayın Recep Tay­yip Er­do­ğan ta­ra­fın­dan 2024 yı­lı­nın Emek­li­ler Yılı ola­rak ilan edil­me­si­nin ar­dın­dan 2024 Emek­li­ler Yı­lı-Tür­ki­ye Yüz­yı­lı’nın Emek­tar­la­rı pro­je­si ile ön­ce­den dü­zen­le­miş ol­du­ğu­muz kargo kam­pan­ya­sı­nın kap­sa­mı­nı ge­niş­le­te­rek tüm emek­li­le­re yö­ne­lik yeni bir kam­pan­ya baş­lat­tık.” dedi.
Ulaş­tır­ma ve Alt­ya­pı Ba­ka­nı Ab­dul­ka­dir Ura­loğ­lu, PTT ta­ra­fın­dan emek­li va­tan­daş­la­ra yö­ne­lik baş­lat­tık­la­rı kargo in­di­ri­mi kam­pan­ya­sı hak­kın­da açık­la­ma­lar­da bu­lun­du. Posta, kargo, ban­ka­cı­lık ve e-ti­ca­ret alan­la­rın­da ül­ke­nin dört bir ya­nın­da fa­ali­yet­le­ri­ni sür­dü­ren PTT ile emek­li va­tan­daş­lar için özel bir kam­pan­ya baş­lat­tık­la­rı­nı ifade eden Bakan Ura­loğ­lu, “Tüm emek­li va­tan­daş­la­rı­mız, kargo gön­de­rim­le­rin­de yüzde 20 in­di­rim fır­sa­tın­dan ya­rar­la­na­bi­le­cek­ler." ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
“Yur­ti­çi Va­rış­lı Kargo Gön­de­ri­min­de Yüzde 20 İndi­rim
Cum­hur­baş­ka­nı Recep Tay­yip Er­do­ğan ta­ra­fın­dan 2024 yı­lı­nın “Emek­li­ler Yılı” ola­rak ilan edil­di­ği­ni anım­sa­tan Bakan Ura­loğ­lu, “Biz de Ulaş­tır­ma ve Alt­ya­pı Ba­kan­lı­ğı ola­rak emek­li­le­ri­mi­ze yö­ne­lik kam­pan­ya­la­rı­mı­za devam edi­yo­ruz. Tren­ler­de ve şe­hir­le­ra­ra­sı oto­büs­ler­de emek­li­le­ri­mi­ze yö­ne­lik in­di­rim kam­pan­ya­la­rı­na devam edi­yo­ruz. Şimdi de PTT ta­ra­fın­dan emek­li va­tan­daş­la­rı­mı­za yö­ne­lik stan­dart ta­şı­ma ve ad­re­se tes­lim hiz­met­ler­de ayda en fazla 5 adet olmak üzere yur­ti­çi va­rış­lı kargo gön­de­rim­le­rin­de yüzde 20 in­di­rim kam­pan­ya­sı baş­lat­tık. Kam­pan­ya­dan ya­rar­lan­mak is­te­yen emek­li va­tan­daş­la­rı­mız, PTT iş yer­le­ri­ne ge­le­rek T.C. kim­lik nu­ma­ra­la­rı­nı ibraz et­me­le­ri ha­lin­de in­di­rim­den fay­da­la­na­bi­le­cek­ler." dedi. Bakan Ura­loğ­lu emek­li­le­rin kam­pan­ya ile il­gi­li de­tay­lı bil­gi­le­re PTT'nin resmi in­ter­net si­te­si www.​ptt.​gov.​tr üze­rin­den veya PTT iş yer­le­rin­den ula­şı­la­bi­le­cek­le­ri­nin de al­tı­nı çizdi.
            Kay­nak: veli.​ka­va­k@​uab.​gov.​tr
            Haber: BAY­RAM ALİ KA­VAL­CI


Anahtar Kelimeler: ' EMEKLİLERE YÜZDE İNDİRİM
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °