RİBEGEM GENÇLİK FESTİVALİ “BAŞARI BEDEL İSTER” ADLI SÖYLEŞİYLE DEVAM ETTİ

Kısa adı, RİBEGEM olan, Rize Be­le­di­ye­si Genç­lik Mer­ke­zi ve Bilgi Evi, 30 Mayıs – 4 Ha­zi­ran 2022 ta­rih­le­ri ara­sın­da dü­zen­le­di­ği RİBEGEM Genç­lik Fes­ti­va­li “Ba­şa­rı Bedel İster” adlı söy­le­şi ile devam etti.

Güncel Haberler 6.06.2022 12:07:00 0
RİBEGEM GENÇLİK FESTİVALİ “BAŞARI BEDEL İSTER” ADLI SÖYLEŞİYLE DEVAM ETTİ

    Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si Kong­re ve Kül­tür Mer­ke­zi’nde dü­zen­le­nen söy­le­şi­ye Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin, Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si Rek­tör Yar­dım­cı­sı Prof. Dr. Ali Bil­gin ve çok sa­yı­da öğ­ren­ci ka­tıl­dı.
    Eko­no­mi, sanat ve ede­bi­yat ala­nın­da bir­çok ba­şa­rı­ya imza atan Prof. Dr. Nu­rul­lah Genç, iş­let­me, yö­ne­tim ve or­ga­ni­zas­yon ko­nu­la­rı­nı ele al­dı­ğı “Ba­şa­rı Bedel İster” adlı ki­ta­bıy­la aynı adı ta­şı­yan söy­le­şi­sin­de kendi ya­şan­tı­sın­dan ör­nek­ler­den yola çı­ka­rak in­sa­nın hayat mü­ca­de­le­si­nin bir­çok yö­nü­ne de­ğin­di.
    Öğ­ren­ci­le­rin se­ve­rek din­le­di­ği söy­le­şi so­nun­da Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin ta­ra­fın­dan Prof. Dr. Nu­rul­lah Genç’e çiçek ve he­di­ye tak­di­min­de bu­lu­nul­du.
    Ri­be­gem Genç­lik Fes­ti­va­li, 1 Ha­zi­ran Çar­şam­ba günü saat 10.30’da Ali Metin Ka­zan­cı Rize Li­se­si Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin ile Genç­lik Bu­luş­ma­sı ile devam edecek.
   

 Haber: Bay­ram Ali Ka­val­cı
 Foto: Rize Be­le­di­ye Basın Bü­ro­su


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °