RİBEGEM'DEN ÖĞRENCİLERE KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ

Rize Be­le­di­ye­si Genç­lik Mer­ke­zi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) ta­ra­fın­dan okul­lar­da kitap okuma et­kin­lik­le­ri dü­zen­le­ni­yor.

Yerel Haberler 13.04.2023 11:17:00 0
RİBEGEM

 Rize Be­le­di­ye­si Genç­lik Mer­ke­zi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) ta­ra­fın­dan okul­lar­da kitap okuma et­kin­lik­le­ri dü­zen­le­ni­yor. Fa­ali­yet kap­sa­mın­da genç­ler­de okuma alış­kan­lı­ğı­nın ka­zan­dı­rıl­ma­sı he­def­le­ni­yor.
 İlk ola­rak RİBEGEM’in okul tem­sil­ci­le­ri ta­ra­fın­dan “Kitap Okuma Hal­ka­sı” et­kin­li­ği­ne ka­tıl­mak is­te­yen öğ­ren­ci­ler ve okun­mak is­te­nen ki­tap­lar be­lir­le­ni­yor. Yak­la­şık 100 öğ­ren­ci­nin ka­tı­lı­mı ile be­lir­le­nen Cen­giz Ayt­ma­tov’un Gün Olur Asra Bedel isim­li ki­ta­bı oku­na­rak gu­rup­lar ha­lin­de tah­li­li ya­pı­lı­yor.
Rize Be­le­di­ye­si’nin öğ­ren­ci­le­re üc­ret­siz ola­rak da­ğıt­tı­ğı ki­tap­lar oku­na­rak, gu­rup­lar ha­lin­de kitap üze­rin­de ko­nuş­ma­lar ve tah­lil­ler ger­çek­leş­ti­ri­li­yor. Et­kin­li­ğin be­lir­le­nen prog­ram da­hi­lin­de art­tı­rı­la­rak devam ede­ce­ği be­lir­til­di.


     Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali Ka­val­cı
     Foto: Rize Basın Bü­ro­su


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °