RİDEF Rizeli hukukçuları buluşturdu

Rize Der­nek­le­ri Fe­de­ras­yo­nu (RİDEF AN­KA­RA), baş­kent­te­ki Ri­ze­li hu­kuk­çu­la­rı bir araya ge­tir­di.

Güncel Haberler 21.12.2022 09:34:00 0
RİDEF Rizeli hukukçuları buluşturdu

 An­ka­ra'da görev yapan Ri­ze­li Hu­kuk­çu­la­rın davet edil­di­ği ve Kar­tal­lar Hol­ding'de dü­zen­le­nen ye­me­ğe; AK Parti Genel Baş­kan Yar­dım­cı­sı olan Rize'nin Hu­kuk­çu Mil­let­ve­ki­li Ha­ya­ti Ya­zı­cı, Yar­gı­tay Üye­le­ri Gül­süm Mısır, Bur­han Ka­ra­loğ­lu ve Ra­ma­zan Yıl­maz, Da­nış­tay Üye­le­ri İbra­him Er ve Yük­sel Nav­dar, TBMM E. Genel Sek­re­te­ri ve Ulus­la­ra­ra­sı Kıb­rıs Üni­ver­si­te­si Hukuk Fa­kül­te­si Öğ­re­tim Üyesi Prof. Dr. Nec­det Basa, Ada­let Ba­kan­lı­ğı Adli Sicil Genel Müdür Yar­dım­cı­sı Altan Fatih Mehan, Ada­let Ba­kan­lı­ğı St­ra­te­ji Daire Baş­ka­nı Tahir Hırs­lı, Ada­let Ba­kan­lı­ğı Eği­tim Daire Baş­ka­nı İbra­him Şahin, HUDER Baş­ka­nı Av. Hü­se­yin Kaya, Sav­cı­lar, Ha­kim­ler, Avu­kat­lar ve Hukuk Fa­kül­te­si öğ­ren­ci­le­ri, RİDEF Yö­ne­tim Ku­ru­lu, Fe­de­ras­yo­na bağlı der­nek baş­kan­la­rı ve ev sa­hi­bi ola­rak Hasan Kar­tal ka­tıl­dı.
Hu­kuk­çu hem­şe­ri­le­ri bir araya ge­ti­ren RİDEF Genel Baş­ka­nı Mu­am­mer Bos­tan, tüm mi­sa­fir­le­re ka­tı­lım­la­rı için te­şek­kür eder­ken, 2 Mart'ta ya­pı­la­cak olan An­ka­ra Rize Gün­le­ri için ha­zır­lık ya­pıl­dı­ğı­nı, muh­te­şem bir Rize Gün­le­ri or­ga­ni­ze et­tik­le­ri­ni söy­le­di.
Tüm mi­sa­fir­ler söz ala­rak ken­di­le­ri­ni ta­nı­tır­ken, AK Parti Genel Baş­kan Yar­dım­cı­sı Ha­ya­ti Ya­zı­cı, bu güzel or­ga­ni­zas­yon için Rize Der­nek­le­ri Fe­de­ras­yo­nu­na ve tüm ka­tı­lım­cı­la­ra te­şek­kür etti.
 

Ha­ber-Fo­to: Deniz VARLI


Anahtar Kelimeler: RİDEF Rizeli hukukçuları buluşturdu
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °