RİZE-ARTVİN HAVALİMANI MÜDÜRÜ AKBULUT'TAN ASKON'A ZİYARET

Rize - Art­vin Ha­va­li­ma­nı Mü­dü­rü Fik­ret Ak­bu­lut, ASKON Rize Şube Baş­ka­nı Recep Ali Ka­ra­ko­yun’u ASKON’un yö­ne­tim bi­na­sı­nın bu­lun­du­ğu, Rize’nin De­re­pa­za­rı il­çe­sin­de zi­ya­ret etti.

Yerel Haberler 1.08.2023 09:30:00 0
RİZE-ARTVİN HAVALİMANI MÜDÜRÜ AKBULUT

 2021 yı­lın­da Iğdır Şehit Bü­lent Aydın Ha­va­li­ma­nı Mü­dür­lü­ğün­den, Ri­ze-Art­vin Ha­va­li­ma­nı Mü­dür­lü­ğü­ne ata­nan Fik­ret Ak­bu­lut’un, ASKON Rize Şu­be­si­ni zi­ya­re­ti ve Ri­ze-Art­vin Ha­va­li­ma­nın­da­ki yaz se­zo­nu uçak se­fer­le­ri ve tu­rizm ça­lış­ma­la­rıy­la il­gi­li bil­gi­len­dir­me soh­be­ti­ne bir kısım Yö­ne­tim Ku­ru­lu üye­le­ri­mi­zin ka­tıl­dı­ğı zi­ya­ret­le il­gi­li ko­nu­şan, Askon Rize Şube Baş­ka­nı Recep Ali Ka­ra­ko­yun;“ Ha­va­li­ma­nı Mü­dü­rü­mü­zün bu nazik zi­ya­ret­le­rin­den yö­ne­tim ola­rak bir hayli mutlu olduk.
Her bi­ri­si şeh­ri­miz­de iş in­sa­nı olan ve bil­has­sa Askon Genç iş adam­la­rı yö­ne­ti­ci­le­ri­miz bu­lun­du­ğu bu zi­ya­ret­te, tu­rizm se­zo­nun en yoğun ya­şan­dı­ğı bu se­zon­da biz­le­ri ve yö­ne­ti­mi­miz bil­gi­len­di­ren sn. Ak­bu­lut’a şük­ran­la­rı­mız­la te­şek­kür edi­yo­ruz.
Ge­ce­si­ni gün­dü­zü­ne katıp şeh­ri­mi­ze hiz­met eden Mü­dü­rü­mü­ze şeh­ri­mi­zin en mu­az­zam pro­je­si olan ha­va­li­ma­nı­mı­zın, hem böl­ge­miz hal­kı­nın tüm ih­ti­yaç­la­rı­na cevap ve­recek hem de ülke eko­no­mi­mi­ze daha fazla katkı sağ­la­ma­sı için ver­di­ği­miz des­tek­ler­den do­la­yı biz­le­re yap­mış ol­du­ğu te­şek­kür zi­ya­re­tin­den menün ve mutlu olduk.
Ri­ze-Art­vin Ha­va­li­ma­nı'na, yurt dı­şın­dan tu­rizm amaç­lı ilk ta­ri­fe­li uçuş ger­çek­leş ve bu uçuş­la­rı­nın de­va­mı­nın her geçen gün art­ma­sı­nı di­li­yo­ruz.
Şu anada ha­va­li­ma­nın­dan ül­ke­mi­zin bir­çok önem­li iline henüz ko­nul­muş ol­ma­yan se­fer­le­rin­de bir an önce il­gi­li­ler ta­ra­fın­dan uy­gu­la­ma­ya alın­ma­sı­nı bek­li­yo­ruz. “ dedi.
Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °