RİZE-ARTVİN TABİPLER ODASI İSRAİL'İ VE VAHŞETİ KINADI

Fi­lis­tin’de İsrail ta­ra­fın­dan baş­la­tı­lan sivil, kadın ve ço­cuk­la­ra ya­pı­lan kat­li­am­la­ra Ri­ze-Art­vin Ta­bip­ler Odası ta­ra­fın­dan kı­na­ma me­sa­jı ya­yın­lan­dı.

Güncel Haberler 25.10.2023 10:07:00 0
RİZE-ARTVİN TABİPLER ODASI İSRAİL

 Bu kat­li­amı ve soy­kı­rı­mı der­hal dur­du­run so­rum­lu­la­rı acil yar­gı­lan­ma­lı de­ni­len açık­la­ma­da’’ Gazze’de bu­lu­nan El Ehli Bap­tist Has­ta­ne­si­ne dü­zen­le­nen bom­ba­lı sal­dı­rı­da ço­ğun­lu­ğu­nu hasta, çocuk ve sağ­lık per­so­ne­li­nin oluş­tur­du­ğu 800 den fazla sivil insan in­san­lık­tan uzak ka­til­ler ta­ra­fın­dan ca­ni­ce vu­ru­la­rak ha­ya­tı­nı kay­bet­miş­tir. Ri­ze-Art­vin Ta­bip­ler Odası He­kim­le­ri ola­rak bu in­san­lık su­çu­nu iş­le­yen terör ör­gü­tü yön­tem­le­ri­ne yö­ne­len İsrail’i LA­NETLİYORUZ. Sa­vaş­lar­da ulus­la­ra­ra­sı do­ku­nul­maz­lı­ğı bu­lu­nan Has­ta­ne alan­la­rı­nın bile çocuk yaşlı de­me­den vu­rul­ma­sı bir in­san­lık su­çu­dur.
TERÖR NE­RE­DE OLUR­SA OLSUN BİR HALK SAĞ­LI­ĞI SO­RU­NU­DUR. MA­SUM­LA­RIN ÖL­DÜ­RÜL­MESİ BİR İNSAN­LIK SU­ÇU­DUR. BU SAL­DI­RI­YI RİZE-ARTVİN TABİPLER ODASI HEKİMLERİ OLA­RAK EN SERT ŞEKİLDE LA­NETLİYORUZ.
               Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °