Rize AFAD İl Müdürü Avcı, Rize İl Genel Meclisinin Konuğu Oldu

Rize İl Genel Mec­li­si Baş­ka­nı İbra­him Türüt baş­kan­lı­ğın­da gerçekleşen mec­lis top­lan­tı­la­rı­nın üçün­cü bir­le­şi­mi­nde Afet ve Acil Durum İl Mü­dü­rü Meh­met Salih Avcı konuk oldu.

Güncel Haberler 12.07.2022 11:34:00 0
Rize AFAD İl Müdürü Avcı, Rize İl Genel Meclisinin Konuğu Oldu

    Top­lan­tı­ya İl Özel İda­re­si Genel Sek­re­ter Yar­dım­cı­sı Yunus Emre Ayar, İl Genel Mec­li­si Üye­le­ri ve Birim Mü­dür­le­ri de iş­ti­rak etti.
    Afet ve Acil Durum İl Mü­dü­rü Meh­met Salih Avcı, ko­nu­ğu ol­du­ğu top­lan­tı­da geçen yıl 14 Tem­muz'da ya­şa­nan afet kap­sa­mın­da ya­pı­lan ça­lış­ma­lar, ya­şa­na­bi­lecek afet­le­re karşı ya­pıl­ma­sı plan­la­nan ha­zır­lık ça­lış­ma­la­rı ile il afet risk azalt­ma pla­nıy­la il­gi­li mec­lis üye­le­ri­ne bil­gi­len­dir­me su­nu­mu yaptı.
Mec­lis top­lan­tı­sı­na ka­tı­lım­la­rı ve ver­di­ği de­ğer­li bil­gi­ler­den ötürü Afet ve Acil Durum İl Mü­dü­rü Meh­met Salih Avcı’ya te­şek­kür eden Mec­lis Baş­ka­nı İbra­him Türüt, “Mü­dü­rü­müz tec­rü­be­si, bilgi bi­ri­ki­mi ve ili­mi­zin bir ev­la­dı ola­rak kısa sü­re­de alana hakim oldu. Gerek ili­miz­de ya­şa­nan afet­ler­le il­gi­li ya­pı­lan ima­lat­lar ge­rek­se afet ön­le­yi­ci ted­bir­le­rin alın­ma­sı nok­ta­sın­da İl Genel Mec­li­si, İl Özel İda­re­si ve Köy­le­re Hiz­met Gö­tür­me Bir­li­ği­miz ola­rak bir­çok alan­da yer ala­rak AFAD mü­dür­lü­ğü­müz­le yap­tı­ğı­mız is­ti­şa­re­ler kap­sa­mın­da taş duvar, men­fez, U kanal ve pa­ra­pet duvar gibi afet ön­le­yi­ci ima­lat­la­rı­mı­za devam edi­yo­ruz” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
          

Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: Müdürü Genel Meclisinin Konuğu
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °