Rize AK Parti'de Teşkilat Temayülü Yapıldı

Rize AK Parti

Rize AK Parti’de 28. Dönem Mil­let­ve­ki­li Genel Se­çim­le­ri için baş­vu­ru­da bu­lu­nan aday aday­la­rı­nın Teş­ki­lat E-Te­ma­yül Yok­la­ma­sı ya­pıl­dı.

 Rize AK Parti’de 28. Dönem Mil­let­ve­kil­li­ği se­çim­le­ri için aday aday­lı­ğı baş­vu­ru­sun­da bu­lu­nan 26 Aday adayı Kül­tür Park Altın sa­lon­da ya­pı­lan teş­ki­lat e-te­ma­yül prog­ra­mın­da teş­ki­lat men­sup­la­rı ta­ra­fın­dan oy­lan­dı. Tür­ki­ye Ge­ne­li 81 İl Baş­kan­lı­ğın­ca elekt­ro­nik or­tam­da te­ma­yül yok­la­ma­sı ya­pıl­dı.
Te­ma­yül yok­la­ma­sın­da; İl Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­kan ve Üye­le­ri, İl Di­sip­lin Ku­ru­lu Baş­kan ve Üye­le­ri, İl Parti İçi De­mok­ra­si Hakem Ku­ru­lu Baş­kan ve Üye­le­ri, İl Kadın ve Genç­lik Kol­la­rı Baş­kan ve Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üye­le­ri, Parti Üye­li­ği devam eden ve aday adayı ol­ma­yan geç­miş dönem İl Baş­kan­la­rı, Parti Üye­li­ği devam eden ve aday adayı ol­ma­yan geç­miş dönem kadın ve genç­lik kol­la­rı İl Baş­kan­la­rı, İlçe Baş­kan­la­rı ve Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üye­le­ri, İlçe Kadın ve Genç­lik Kol­la­rı Baş­kan ve Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üye­le­ri, İl, İlçe ve Belde Be­le­di­ye Baş­kan­la­rı, İl, İlçe ve Belde Be­le­di­ye Mec­li­si Üye­le­ri, İl Genel Mec­li­si Üye­le­ri, Belde Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­kan ve Üye­le­ri, Belde Kadın ve Genç­lik Kol­la­rı Baş­kan­la­rı ile Köy ve Ma­hal­le Baş­kan­la­rı oy kul­lan­dı.
AK Parti Rize İl Baş­kan­lı­ğın­ca ya­pı­lan Te­ma­yül Yok­la­ma­sı­na, AK Parti Aydın Mil­let­ve­ki­li Mus­ta­fa Savaş, Ko­ca­eli Mil­let­ve­ki­li Meh­met Akif Yıl­maz ve Şan­lı­ur­fa Mil­let­ve­ki­li Halil Özcan ko­or­di­na­tör mil­let­ve­ki­li ola­rak ka­tıl­dı.
Prog­ra­mın so­nun­da bir de­ğer­len­dir­me­de yapan AK Parti Rize İl Baş­ka­nı Hik­met Ayar, “Ka­tı­lım sağ­la­yan ve prog­ram­da emek veren her­ke­se te­şek­kür etti ve söz­le­ri­ne şu şe­kil­de devam etti; Bugün teş­ki­lat men­sup­la­rı­mız­la bir­lik­te 26 Mil­let­ve­ki­li aday adayı ar­ka­daş­la­rı­mız için oy kul­lan­dık. 13 Mart’ta baş­la­yan aday aday­la­rı ile il­gi­li olan sü­re­ci­mi­zi bu­gün­kü te­ma­yül yok­la­ma­sı ile ta­mam­la­dık. Teş­ki­lat Te­ma­yü­lü­mü­zün he­pi­miz için ha­yır­lı so­nuç­lar ge­tir­me­si­ni ve tüm aday aday­la­rı­mı­za ha­yır­lı ol­ma­sı­nı di­li­yo­rum. Çok önem­li sü­reç­ler­den ge­çi­yo­ruz çıkan sonuç ne olur­sa olsun tüm aday aday­la­rı­mı­zın aynı he­ye­can­la büyük re­si­me odak­la­nıp, Tür­ki­ye’nin kader se­çi­min­de elin­de ge­le­ni ya­pa­ca­ğı­na ina­nı­yo­rum. Çünkü AK Parti’de gö­rev­ler ge­çi­ci­dir ama hiz­met etmek aşkı ka­lı­cı­dır. Şu sü­reç­te he­pi­mi­zin yap­ma­sı ge­re­ken eli­mi­zi taşın al­tı­na koy­mak ve yap­ma­mız ge­re­ken­den daha fazla gay­ret gös­ter­mek ol­ma­lı­dır” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.