Rize Ak Parti'den "Vefa Buluşması"

AK Parti Rize Mer­kez İlçe Baş­kan­lı­ğı ku­ru­lu­şun­dan bu­gü­ne kadar görev yapan köy ve ma­hal­le baş­kan­la­rıy­la bir araya ge­le­rek top­lan­tı ger­çek­leş­tir­di.

Yerel Haberler 27.06.2022 09:39:00 0
Rize Ak Parti


    Dü­zen­le­nen top­lan­tı­ya AK Parti Rize İl Baş­ka­nı İshak Âlim, Mer­kez İlçe Baş­ka­nı Burak Ak, Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin, İl-İlçe Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üye­le­ri, Bel­de-Be­le­di­ye baş­kan­la­rı ve ku­ru­lu­şun­dan bu­gü­ne kadar AK Parti Rize Mer­kez ilçe teş­ki­la­tın­da görev almış köy ve ma­hal­le baş­kan­la­rı ka­tıl­dı.
Mer­kez İlçe Baş­ka­nı Burak Ak "Geç­miş­te İzimiz, Ge­le­ce­ğe Sö­zü­müz Var"
    Top­lan­tı­nın açı­lış ko­nuş­ma­sı­nı ger­çek­leş­ti­ren Mer­kez İlçe Baş­ka­nı Ak, “Cum­hu­ri­ye­tin ol­maz­sa ol­ma­zı nasıl ki si­ya­si par­ti­ler ise si­ya­si par­ti­le­rin­de vaz­ge­çil­me­zi de teş­ki­lat­la­rı­mız­dır. AK Parti teş­ki­lat­la­rı, ül­ke­nin her hangi bir nok­ta­sın­da par­ti­si­ni tem­sil eden, se­çim­ler­de ve san­dık­lar­da par­ti­si­ne sahip çı­ka­rak ba­şa­rı­ya git­me­si­ni sağ­la­yan birer kar­deş­lik ba­ğı­dır. Başka bir ifa­dey­le ör­nek­len­di­ri­lecek olur­sak Par­ti­mi­zin Genel Mer­ke­zi bir baş ise o başın gören gözü, tutan eli, ko­nu­şan dili ve yü­rü­yen ayağı teş­ki­lat­la­rı­mız­dır. Bu or­gan­la­rın yerli ye­rin­de ol­ma­sıy­la sağ­lık­lı olu­nur. İşte teş­ki­la­tı­mız­da yıl­lar­dır aynen böy­le­dir.
Par­ti­mi­zin ku­ru­lu­şun­dan bu yana da­va­mı­za ve li­de­ri­mi­ze omuz veren gö­nül­daş­la­rı­mı­zın gö­nül­le­ri­ne bir kez daha do­kun­mak için bugün bu­ra­da­yız. Yol ar­ka­daş­la­rı­mı­zın görüş ve öne­ri­le­ri­ni din­le­ye­rek önü­müz­de­ki se­çim­ler­de neler ya­pa­bi­le­ce­ği­mi­zi is­ti­şa­re edi­yo­ruz. Par­ti­miz ku­rul­du­ğu gün­den iti­ba­ren bu yana “Aş­kı­nan ça­lı­şan yo­rul­maz” dü­şün­ce­siy­le hiz­met et­ti­ği­miz için 20 yıl­dır dim­dik ayak­ta­yız ve mil­le­ti­mi­ze ara­lık­sız hiz­met edi­yo­ruz. He­ye­ca­nı­mı­zı bir an olsun kay­bet­me­dik. Bu yol­cu­luk­ta bir­çok en­gel­ler­le ve zor­luk­lar­la kar­şı­laş­tık ancak hiç­bi­ri kar­şı­sın­da pes et­me­dik, et­me­ye­ce­ğiz. Çünkü AK Parti teş­ki­lat­la­rı ola­rak biz­ler, “Geç­miş­te İzimiz, Ge­le­ce­ğe Sö­zü­müz Var” dü­şün­ce­siy­le yola çık­mış ve 6 genel se­çim­de par­ti­si­ni ik­ti­da­ra ta­şı­mış­tır. Ne mutlu ki bu kutlu da­va­nın ne­fe­ri olmak biz­le­re nasip oldu” dedi.
İl Baş­ka­nı İshak Alim “Her Hiz­me­tin Ar­ka­sın­da Siz­le­rin Emeği Var”
    Rize’de ger­çek­le­şen her hiz­me­tin ar­ka­sın­da AK Parti teş­ki­lat men­sup­la­rı­nın eme­ği­nin ol­du­ğu­na de­ği­nen İl Baş­ka­nı Alim: “Par­ti­mi­zin ku­ru­luş yı­lın­dan iti­ba­ren bu­gü­ne kadar her­han­gi bir ka­de­me­sin­de görev yap­mış bütün teş­ki­lat men­sup­la­rı­mız bizim için önem­li ve de­ğer­li­dir. Bu­gü­ne kadar ili­miz­de ya­pıl­mış olan her hiz­me­tin ar­ka­sın­da siz­le­rin emeği var. İnşal­lah siz­le­rin gay­ret­le­ri, des­tek­le­ri ve du­ala­rıy­la bir­lik­te AK Parti hiz­met­le­ri­ne devam ede­cek­tir. Biz­ler şuna emi­niz ki Cum­hur­baş­ka­nı­mız ve Genel Baş­ka­nı­mız Sayın Recep Tay­yip Er­do­ğan’ın par­ti­sin­de si­ya­set yap­mak biz­ler için bir ay­rı­ca­lık ve onur­dur.
    Gece gün­düz de­me­den ül­ke­miz ve ge­le­ce­ği­miz için ça­lı­şan ken­di­ni mil­le­ti­ne ada­yan bir li­de­rin ar­ka­sın­da biz­le­rin yo­rul­ma­dan ça­lış­ma­sı ge­re­ki­yor. Li­de­ri­miz biz­le­re “De­ğer­le­ri ol­ma­yan, ide­al­le­ri ol­ma­yan, ah­la­ki amacı ol­ma­yan bir si­ya­set bizim ki­ta­bı­mız­da yer bu­la­maz” di­ye­rek yol ha­ri­ta­mı­zı çiz­miş­tir. Biz de bu kutlu yol üze­rin­de ah­lak­lı bir si­ya­se­ti sür­dür­mek­te­yiz. Rab­bi­me ham­dol­sun ki ah­lak­lı bir par­ti­de ah­lak­lı yol ar­ka­daş­la­rıy­la yo­lu­mu­za devam edi­yo­ruz. 2001 ru­huy­la ça­lış­ma­la­rı­mı­za hız kes­me­den devam edi­yo­ruz” dedi.
    Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin "Köy ve Ma­hal­le Baş­kan­la­rı­mız Par­ti­mi­zin Ya­pı­ta­şı­dır"
    Köy ve Ma­hal­le baş­kan­la­rı­nın AK Parti için vaz­ge­çil­mez ya­pı­taş­la­rı ol­du­ğu­nu be­lir­ten Be­le­di­ye Baş­ka­nı Metin: “ Bugün bu­ra­da ku­ru­lu­şu­muz­dan gü­nü­mü­ze kadar par­ti­miz­de görev ala­rak da­va­mı­za kat­kı­da bu­lu­nan, iz bı­ra­kan ve Cum­hur­baş­ka­nı­mı­zın omuz­la­rın­dan yük alan tüm teş­ki­lat men­sup­la­rı­mız­la bir arada ol­mak­tan çok mut­lu­yum.
    Par­ti­mi­zi bir vücut ola­rak dü­şü­necek olur­sak teş­ki­lat­la­rı­mız bu vü­cu­dun vaz­ge­çil­mez olan or­gan­la­rı ve or­ga­niz­ma­la­rı­dır. Yani köy ve ma­hal­le baş­kan­la­rı­mız par­ti­mi­zin vaz­ge­çil­mez ya­pı­taş­la­rı­dır. 2001 yı­lın­da siz­ler­le çık­tı­ğı­mız bu kutlu yol­dan bu­gü­ne kadar nice zor­luk­la­rı ve nice ba­di­re­le­ri bir­lik­te göğüs ge­re­rek at­lat­tık. İlimiz için ger­çek­leş­tir­di­ği­miz bir­çok hiz­me­tin al­tı­na siz de­ğer­li teş­ki­lat men­sup­la­rı­mı­zın des­tek­le­riy­le im­za­mı­zı attık. Bu duygu ve dü­şün­cey­le Tür­ki­ye için ide­al­le­ri olan, mil­le­ti­ne âşık bir li­de­rin izin­den siz kıy­met­li teş­ki­lat men­sup­la­rı­mı­zın des­tek­le­riy­le si­ya­se­ti­mi­ze ve hiz­me­ti­mi­ze hız kes­me­den devam edi­yo­ruz” dedi.
    Top­lan­tı kar­şı­lık­lı soru ce­va­bın ar­dın­dan sona erdi.
          

Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler: Parti' " Buluşması"
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °