Rize Amatör Ligi fikstürü çekildi

Rize Amatör Ligi fikstürü çekildi

Rize Ama­tör Spor Ku­lüp­le­ri Fe­de­ras­yo­nu Baş­ka­nı Ali Çelik Baş­la­yan ama­tör fut­bol se­zo­nu için yap­tı­ğı açık­la­ma­da,

 Rize Ama­tör Spor Ku­lüp­le­ri Fe­de­ras­yo­nu Baş­ka­nı Ali Çelik Baş­la­yan ama­tör fut­bol se­zo­nu için yap­tı­ğı açık­la­ma­da, “He­pi­mi­zin ortak di­le­ği dost­lu­ğun, kar­deş­li­ğin ve fa­ir-play’in ya­şan­dı­ğı, kötü olay­la­rın, çir­kin­lik­le­rin ve sa­kat­lık­la­rın ol­ma­dı­ğı bir se­zon­dur” dedi.
DOST­LU­ĞU YA­ŞA­TA­LIM…
Fut­bo­lun tüm pay­daş­la­rı­nın, bu bi­linç doğ­rul­tu­sun­da sağ­la­ya­ca­ğı katkı ile fut­bo­lu­mu­zun ge­liş­ti­ği ve ta­ri­hi ba­şa­rı­la­rın ya­ka­lan­dı­ğı bir sezon umut edi­yo­rum ifade ede­rek söz­le­ri­ne devam eden baş­kan Çelik, “Gelin, fut­bol aile­si ola­rak yeni se­zon­da bunu ba­şa­ra­lım ve dost­lu­ğu ya­şa­ta­lım. Diğer yan­dan, sa­ha­da ta­kı­mı­nın ba­şa­rı­sı için ter döken fut­bol­cu­la­rı­mız­dan ve on­la­rın amaca giden yolda daha iyi per­for­mans gös­ter­me­si için saha ke­na­rın­da ça­lı­şan, mü­ca­de­le eden tek­nik kad­ro­la­rı­mız­dan da “İyi ve ka­li­te­li fut­bol” bek­li­yo­ruz. Çünkü se­zo­na dair tüm bek­len­ti­le­ri­mi­zin ger­çek­leş­me­si, ön­ce­lik­le on­la­rın “iyi, güzel ve ka­li­te­li fut­bo­la” inan­ma­sı­na ve bu yönde dav­ra­nış gös­ter­me­si­ne bağlı.” şek­lin­de ko­nuş­tu.
BA­ŞA­RI DİLEĞİ…
Çelik, “Şim­di­den baş­kan­la­rı­mı­zı, yö­ne­ti­ci­le­ri­mi­zi ya­pı­cı me­saj­lar ver­me­ye ve sağ­du­yu­ya davet edi­yo­rum. Rize Ama­tör Spor Ku­lüp­le­ri Fe­de­ras­yo­nu ola­rak biz­ler de yeni sezon ön­ce­si tüm ha­zır­lık­la­rı­mı­zı ta­mam­la­dık. Tüm ku­lüp­le­ri­mi­ze, sa­ha­lar­da görev ya­pa­cak hakem, tem­sil­ci ve göz­lem­ci­ler ile tüm spor­se­ver­le­re ba­şa­rı, mut­lu­luk ve fa­ir-play ru­hu­nun ya­şan­dı­ğı, kar­deş­lik­le dolu bir sezon di­li­yo­rum.” di­ye­rek söz­le­ri­ne son verdi.
FAİR-PLAY RUHU…
Rize Askf baş­ka­nı Ali Çelik “2023-2024 Fut­bol Se­zo­nu baş­la­dı. Ama­tör lig­le­ri­miz­de­ki tüm ta­kım­la­rı­mız he­ye­can­la yeni bek­len­ti­le­re ve he­def­le­re yü­rü­yecek; fut­bol­da­ki re­ka­bet 22 hafta bo­yun­ca en üst dü­ze­ye çı­ka­cak. Her sezon baş­lan­gı­cın­da ben­zer açık­la­ma­lar ve ko­nuş­ma­lar ya­pı­lır, iyi di­lek­ler, te­men­ni­ler fut­bol ka­mu­oyuy­la pay­la­şı­lır. Çünkü he­pi­mi­zin ortak di­le­ği dost­lu­ğun, kar­deş­li­ğin ve fa­ir-play’in ya­şan­dı­ğı, kötü olay­la­rın, çir­kin­lik­le­rin, sa­kat­lık­la­rın ve olum­suz söy­lem­le­rin ise ya­şan­ma­dı­ğı bir se­zon­dur.” ifadelerini kullandı.