RİZE BELEDİYE BAŞKANI METİN, TIP ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU

RİZE BELEDİYE BAŞKANI METİN, TIP ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU

Öğ­ren­ci­le­rin 14 Mart Tıp Bay­ra­mı­nı kut­la­yan Baş­kan Metin “Siz­ler ili­mi­ze ve ül­ke­mi­ze nice güzel hiz­met­ler ve­re­cek­si­niz.” dedi.

 Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin, 14 Mart Tıp Bay­ra­mı do­lay­sıy­la Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si (RTEÜ) Rek­tö­rü Prof. Dr. Yusuf Yıl­maz’ında ka­tıl­dı­ğı, RTEÜ Tıp Fa­kül­te­si öğ­ren­ci­le­ri ile bir araya geldi. Öğ­ren­ci­le­rin 14 Mart Tıp Bay­ra­mı­nı kut­la­yan Baş­kan Metin “Siz­ler ili­mi­ze ve ül­ke­mi­ze nice güzel hiz­met­ler ve­re­cek­si­niz.” dedi.
 Rize Ali­pa­şa plajı mev­ki­in­de­ki Be­le­di­ye Sos­yal te­sis­le­rin­de dü­zen­le­nen prog­ra­ma Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin’in yanı sıra, Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si (RTEÜ) Rek­tö­rü Prof. Dr. Yusuf Yıl­maz, Tıp Fa­kül­te­si De­ka­nı Prof. Dr. Ömer Şa­tı­roğ­lu, Tıp. Fak. Dekan Yrd. Prof. Dr. Le­vent Tüm­ka­ya, Prof. Dr. Fatih Meh­met Gökçe ve ka­tı­lım gös­te­ren öğ­ren­ci­ler­le he­di­ye tak­di­mi ve günün anı­sı­na fo­toğ­raf çe­ki­min­de bu­lu­nul­du.           

 Haber: Bay­ram Ali Ka­val­cı     

 Foto: Rize Be­le­di­ye­si Basın Bü­ro­su