Tarih: 18.01.2024 11:38

RİZE BELEDİYE BAŞKANLIĞINA YENİDEN ADAY GÖSTERİLEN BAŞKAN METİN'E HAVALİMANINDA COŞKULU KARŞILAMA

Facebook Twitter Linked-in

 İstan­bul’da ger­çek­leş­ti­ri­len Ak Parti Aday Ta­nı­tım Top­lan­tı­sın­da, AK Parti Genel Baş­ka­nı ve Cum­hur­baş­ka­nı­mız Recep Tay­yip Er­do­ğan ta­ra­fın­dan ismi açık­la­nan ve 31 Mart yerel se­çim­le­rin­de ye­ni­den Rize’den aday gös­te­ri­len Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı­mız Rahmi Metin, şehre dö­nü­şün­de ha­va­li­ma­nın­da kar­şı­lan­dı. AK Parti Rize İl Baş­kan­lı­ğı ta­ra­fın­dan Rize- Art­vin Ha­va­li­ma­nın­da dü­zen­le­nen kar­şı­la­ma me­ra­si­mi­ne, AK Parti Rize Mil­let­ve­ki­li Av. Harun Mer­toğ­lu, AK Parti Rize İl Baş­ka­nı Hik­met Ayar, AK Parti Rize Mer­kez İlçe Baş­ka­nı Burak Ak, Kadın Kol­la­rı Baş­ka­nı Sema Yağ­cı­te­kin, İlçe ve Belde Be­le­di­ye Baş­kan­la­rı, AK Parti Genç­lik Kol­la­rı Baş­ka­nı Arif Ber­ber ve Genç­lik Kol­la­rı teş­ki­la­tı, AK Parti teş­ki­lat men­sup­la­rı ve va­tan­daş­lar ka­tıl­dı.
Ha­va­li­ma­nın­da kar­şı­la­nan Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı­mız Rahmi Metin, ka­la­ba­lık bir araç kon­vo­yu ile Rize mer­ke­ze ge­le­rek AK Parti Rize Mer­kez İlçe Baş­kan­lı­ğı­nı zi­ya­ret etti.
Ye­ni­den aday gös­te­ril­me­si Rize’de se­vinç­le kar­şı­la­nan Be­le­di­ye Baş­ka­nı Metin, Ak Parti il bi­na­sın­da basın açık­la­ma­sı ya­pa­rak bir süre par­ti­li­ler­le has­bi­hal etti. Baş­kan Rahmi Metin açık­la­ma­sın­da; Cum­hur­baş­ka­nı­mız Sayın Recep Tay­yip Er­do­ğan’ın ten­sip­le­ri ile 31 Mart Yerel Se­çim­le­ri için Rize Be­le­di­ye Baş­kan­lı­ğı gö­re­vi­ne ye­ni­den aday ola­rak gös­te­ril­dik. Görev için tek­rar­dan şah­sı­mı layık gören ve bir­lik­te yol yü­rü­mek­ten onur duy­du­ğum Dünya Li­de­ri­mi­ze şük­ran­la­rı­mı arz edi­yo­rum.
5 yıl­dır hiz­met­le mü­şer­ref ol­du­ğu­muz, ema­net bi­le­rek gö­zü­müz gibi bak­tı­ğı­mız, halka hiz­me­ti Hakk’a hiz­met bi­le­rek ge­ce-gün­düz ça­lış­tı­ğı­mız, ana-ba­ba oca­ğı­mız Rize’mizin 5 yıl daha em­rin­de­yiz in­şal­lah. Sa­de­ce üst­len­di­ği­miz va­zi­fe ge­re­ği değil, bu şe­hir­de ya­şa­yan bir va­tan­daş ola­rak te­men­ni­miz; şeh­ri­mi­zi hak et­ti­ği gibi daha iyiye, daha gü­ze­le ulaş­tır­mak­tır.
Şe­ref­le, gu­rur­la, ar­zuy­la üst­len­di­ğim Rize Be­le­di­ye Baş­kan­lı­ğı gö­re­vi­mi ifa eder­ken Sayın Cum­hur­baş­ka­nı­mı­zın “Biz bu mil­le­te efen­di ol­ma­ya değil, hiz­met­kâr ol­ma­ya gel­dik.” sö­zü­nü düs­tur edi­ne­rek şeh­ri­mi­zin bütün bek­len­ti­le­ri­ne cevap ver­me­ye devam ede­ce­ğiz. Tüm ve­kil­le­ri­miz ile be­ra­ber, teş­ki­la­tı­mız­la be­ra­ber kar­deş­çe, dost­ça şeh­ri­miz için eli­miz­den gelen ne varsa ya­pa­ca­ğız.
Geçen 5 yıl­lık sü­reç­te, insan ve çevre odak­lı ça­lış­ma­la­rı­mız­la, hem­şeh­ri­le­ri­mi­zin de des­tek­le­riy­le güzel işler ba­şar­dık. Alt­ya­pı­sıy­la- üst­ya­pı­sıy­la, kent­sel dö­nü­şüm­le­riy­le yerel mi­ma­ri­yi ko­ru­yan ve do­ğay­la bü­tün­lük sağ­la­yan ça­lış­ma­la­ra imza attık. Yeni dö­nem­de­ki te­men­ni­miz de aynı şe­kil­de; şeh­ri­mi­zin kim­li­ği­ni or­ta­ya çı­ka­ra­cak, çe­ki­ci­li­ği­ni ar­tı­ra­cak hiz­met­ler­de bu­lun­mak, ortak akıl ile ya­şa­na­bi­lir ve sür­dü­rü­le­bi­lir bir şehir inşa et­mek­tir. Mil­le­te hiz­met yo­lun­da dur­ma­dan, yo­rul­ma­dan, din­le­ye­rek, an­la­ya­rak, çö­züm­ler üre­te­rek, gö­nül­ler ya­pa­rak ça­lış­ma­ya devam ede­ce­ğiz.
Rize’ye hiz­met bay­ra­ğı­nı ta­şı­ma­mı­za ve­si­le olan ve bu sü­reç­te ya­nı­mız­da olan her­ke­se min­net­ta­rız. Be­ra­ber yol al­dı­ğı­mız ve des­tek­le­ri­ni esir­ge­me­yen tüm hem­şeh­ri­le­ri­me canı gö­nül­den te­şek­kür ede­rim. Allah’ın izni ve siz­le­rin te­vec­cüh­le­ri ile üs­te­le­ne­ce­ği­miz yeni dönem gö­re­vi­miz artık daha tec­rü­be­li, de­ne­yim­li ve güçlü adım­lar­la iler­le­ye­cek­tir. Yü­rü­te­ce­ği­miz yeni pro­je­ler­de ve tüm ça­lış­ma­la­rı­mız­da des­tek­le­ri­niz bizim için çok kıy­met­li..
“Ma­ka­mı güçlü kıl­mak­tır as­lo­lan, ma­kam­dan güç almak değil” şi­arıy­la mil­le­ti­ne hiz­met et­me­yi esas alan ve Türk si­ya­set ta­ri­hi­ne damga vuran Ak Parti’nin ne­fer­le­ri ol­mak­tan gurur du­yu­yo­ruz. Sayın Cum­hur­baş­ka­nı­mı­zın ön­der­li­ğin­de Tür­ki­ye Yüz­yı­lı viz­yo­nu­muz ile Rize’mizi ge­le­ce­ğe ta­şı­mak ve şeh­ri­mi­zin her bir kö­şe­si­ne hiz­met gö­tür­mek için canla başla yola devam! Şek­lin­de ifa­de­le­re yer verdi.
 Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —