RİZE BELEDİYESİ, ATATÜRK CADDESİ CEPHE İYİLEŞTİRME PROJESİNİ BAŞLATTI

cephe re­ha­bi­li­tas­yo­nu ça­lış­ma­sı baş­la­dı

Yerel Haberler 22.04.2022 12:04:00 0
RİZE BELEDİYESİ, ATATÜRK CADDESİ CEPHE İYİLEŞTİRME PROJESİNİ BAŞLATTI

    Ata­türk Cad­de­si Tuz­cu­oğ­lu Me­mi­şa­ğa Parkı kar­şı­sın­da bu­lu­nan, halk ara­sın­da ec­za­ne­ler sı­ra­sı diye bi­li­nen ya­pı­lar­da Rize Be­le­di­ye­si ve Çevre, Şe­hir­ci­lik ve İklim De­ği­şik­li­ği Ba­kan­lı­ğı iş­bir­li­ğiy­le cephe re­ha­bi­li­tas­yo­nu ça­lış­ma­sı baş­la­dı.
    Yö­re­sel mi­ma­ri­nin çiz­gi­le­rin kul­la­nı­la­ca­ğı proje kap­sa­mın­da 18 bi­na­da cephe re­ha­bi­li­tas­yo­nu ya­pı­la­cak. Çevre, Şe­hir­ci­lik ve İklim De­ği­şik­li­ği Ba­kan­lı­ğı’nın hi­be­siy­le ger­çek­leş­ti­ri­len proje kap­sa­mın­da bi­na­lar­da bu­lu­nan rek­lam ta­be­la­la­rı da dü­zen­le­ne­rek es­te­tik bir gö­rü­nü­me ka­vuş­tu­ru­la­cak.
    Baş­la­tı­lan ça­lış­ma­nın bir örnek ol­ma­sı açı­sın­dan öne­mi­ne dik­kat çeken Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin, şehir es­te­ti­ği­ne, kül­tü­rel ve ta­ri­hi do­ku­ya uygun ola­rak iyi­leş­tir­me ça­lış­ma­la­rı­na baş­la­dık­la­rı­nı açık­la­dı.
    Cephe re­ha­bi­li­tas­yon ça­lış­ma­la­rı­nın be­lir­le­nen prog­ram ve im­kan­lar doğ­rul­tu­sun­da devam ede­ce­ği be­lir­til­di.


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °