RİZE BELEDİYESİ LAHANAYA SAHİP ÇIKTI

Geçen gafta bir dergi ta­ra­fın­dan en kötü 100 yemek ara­sın­da 7.sı­ra­da gös­te­ri­len Ka­ra­la­ha­na’ya Rize Be­le­di­ye­si sahip çı­ka­rak pro­to­kol men­sup­la­rı­nı Ka­ra­la­ha­na­ya do­yur­du.

Yerel Haberler 26.12.2023 09:24:00 0
RİZE BELEDİYESİ LAHANAYA SAHİP ÇIKTI

 Rize Be­le­di­ye­si kurum ye­mek­ha­ne­sin­de, özel­lik­le kış ay­la­rın­da çokça ter­cih edi­len ye­mek­ler ara­sın­da yer alan La­ha­na Çor­ba­sı Rize Va­li­si İhsan Selim Bay­daş, Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin ve kurum mü­dür­le­ri­ne ikram edil­di.
La­ha­na Çor­ba­sı­nın yö­re­nin vaz­ge­çil­mez ye­mek­le­rin­den ol­ma­sı ve Ka­ra­de­niz’de tü­ke­til­me­si­nin yanı sıra, il dı­şın­da özel­lik­le büyük şe­hir­ler­de de bu­lu­nan Ka­ra­de­niz res­to­ran­la­rı­nın me­nü­le­rin­de yer al­dı­ğı ve bir­çok kesim ta­ra­fın­dan da be­ğe­niy­le ye­nil­di­ği bi­lin­mek­te­dir.
Kurum mü­dür­le­ri­nin de ka­tı­lım sağ­la­dı­ğı La­ha­na ikram son­ra­sı Vali İhsan Selim Bay­daş, Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin ve be­ra­be­rin­de­ki heyet Be­le­di­ye Baş­kan­lı­ğı ma­ka­mı­na ge­çe­rek Rize Çay’ı içti.
         Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Anahtar Kelimeler: BELEDİYESİ LAHANAYA SAHİP ÇIKTI
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °