RİZE CHP DE İLÇE KONGRELERİ BAŞLADI

CHP İkiz­de­re İlçe Kong­re­si ya­pıl­dı Baş­kan­lı­ğa tek aday ola­rak giren İbra­him Ta­vuk­çu ye­ni­den İlçe Baş­ka­nı se­çil­di.

Yerel Haberler 4.09.2023 09:15:00 0
RİZE CHP DE İLÇE KONGRELERİ BAŞLADI

 Se­çim­de bir ko­nuş­ma yapan İlçe Baş­ka­nı İbra­him Ta­vuk­çu’’ par­ti­mi­zin ba­şa­rı­lı ol­ma­sı için bütün yö­ne­tim ve ar­ka­daş­la­rım­la eli­miz­den gelen ça­ba­yı gös­te­ri­yo­ruz ve devam ede­ce­ğiz.
Gö­re­vi­mi­zin ağır­lı­ğı­nı bi­li­yo­ruz. Bu­gün­kü ağır şart­lar al­tın­da daha çok ça­lı­şa­ca­ğız, Bütün yö­ne­ti­me ve ar­ka­daş­la­rı­ma te­şek­kür edi­yo­rum’’ dedi.
CHP 38.İkiz­de­re ilçe Genel Ku­ru­lu­na İl Baş­ka­nı Tah­sin Kan­bur, eski İl Baş­ka­nı Sal­tuk Deniz par­ti­li­ler ve va­tan­daş­lar ka­tıl­dı.
Tek liste ile ya­pı­lan se­çim­de İbra­him Ta­vuk­çu Baş­kan­lı­ğa se­çi­lir­ken yö­ne­ti­me se­çi­len isim­ler şun­lar.
Yö­ne­tim ku­ru­lu,
Mah­mut Ali Ekşi, Sayın Güven, Cemal De­mir­han, Şaban Be­ki­roğ­lu, Ahmet Tun­cer, Can­fer Ardal, Zeki Çelik, İsmail Çepni, Birol Kibar, Rıfat Köy­men, Yusuf Azak, Birol Biber, Hızır Ekşi, İsmail Ekşi, Yük­sel Fener, Hü­se­yin Yıl­maz, İrfan Aksu, İrfan Ekşi, Mer­yem De­mir­can.
Üst kurul de­le­ge­le­ri
Mah­mut Ali Ekşi, Cemal De­mir­han, Zeki Çelik, Dur­sun Baş, İbra­him Ta­vuk­çu.
                  Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Anahtar Kelimeler: KONGRELERİ BAŞLADI
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °