RİZE EMNİYET MÜDÜRÜ GÖKDUMAN DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİNİ TAKTİM ETTİ

RİZE EMNİYET MÜDÜRÜ GÖKDUMAN DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİNİ TAKTİM ETTİ

“ÇOGEP Yü­zün­cü Yıl Umu­dun To­mur­cuk­la­rı Pro­je­si” kap­sa­mın­da lise dü­ze­yin­de “İle­ti­şim Yo­luy­la Do­lan­dı­rı­cı­lık” ko­nu­lu kısa film ya­rış­ma­sı dü­zen­len­di.

 Ya­rış­ma­ya öğ­ren­ci­ler ta­ra­fın­dan yoğun bir ka­tı­lım sağ­lan­mış­tır. Rize Mes­le­ki ve Tek­nik Ana­do­lu Li­se­si öğ­ren­ci­si Gülde KOÇAL “Ucuz Etin Yah­ni­si” filmi ile 1. ola­rak bi­sik­let ve Ba­şa­rı Bel­ge­si ile ödül­len­di­ril­miş­tir.
“Polis Te­le­fon­da Bunu Söy­le­mez” isim­li filme ile 2. Olan Rize Fatih Ana­do­lu Li­se­si öğ­ren­ci­si Nisa Nur AÇI­KEL Ba­şa­rı Bel­ge­si ve akıl­lı saat ile ödül­len­di­ril­miş, “Sakar Do­lan­dı­rı­cı” isim­li film ile Rize Borsa İstan­bul Mes­le­ki ve Tek­nik Ana­do­lu Li­se­si öğ­ren­ci­si Gül­ba­har FIRAT Ba­şa­rı Bel­ge­si ve spor ayak­ka­bı ile ödül­len­di­ril­miş­tir.
Ya­rış­ma­da ilk üçe giren öğ­ren­ci­le­re ödül­le­ri, Rize İl Em­ni­yet Mü­dü­rü Nu­ret­tin GÖK­DU­MAN ta­ra­fın­dan tak­dim edil­miş olup Sayın Mü­dü­rü­müz ya­rış­ma­ya ilgi gös­te­ren tüm öğ­ren­ci­le­re te­şek­kür etti.


Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI