RİZE EMNİYETİ UYUŞTURUCULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

ya­ban­cı uy­ruk­lu 3 kadın şah­sın ya­pı­lan kont­ro­lün­de iç ça­ma­şır kı­sım­la­rın­da kap­sül şek­lin­de am­ba­laj­lan­mış halde Me­tam­fe­ta­min Mad­de­si ele ge­çi­ril­miş­tir.

Yerel Haberler 18.10.2023 09:02:00 0
RİZE EMNİYETİ UYUŞTURUCULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

 Rize Va­li­li­ği, Rize İl Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü Nar­ko­tik Suç­lar­la Mü­ca­de­le Şube Mü­dür­lü­ğü gö­rev­li­le­ri­miz­ce ili­miz ge­ne­lin­de uyuş­tu­ru­cu ve uya­rı­cı madde ti­ca­re­ti yapan ve ili­mi­ze uyuş­tu­ru­cu ve uya­rı­cı madde ge­ti­re­ce­ği de­ğer­len­di­ri­len şahıs ve grup­la­ra yö­ne­lik ya­pı­lan ça­lış­ma­lar­da; 09.10.2023 günü ili­miz mer­ke­zin­de ya­ban­cı uy­ruk­lu 3 kadın şah­sın ya­pı­lan kont­ro­lün­de iç ça­ma­şır kı­sım­la­rın­da kap­sül şek­lin­de am­ba­laj­lan­mış halde Me­tam­fe­ta­min Mad­de­si ele ge­çi­ril­miş­tir.
 Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğün­den ya­pı­lan açık­la­ma­da, Şüphe üze­ri­ne şa­hıs­lar beden mu­aye­ne­si için has­ta­ne­ye in­ti­kal et­ti­ril­miş olup has­ta­ne­de ya­pı­lan tet­kik­ler­de M.G. isim­li şah­sın ba­ğır­sak ve makat kıs­mın­da yine uyuş­tu­ru­cu ve uya­rı­cı madde ol­du­ğu de­ğer­len­di­ri­len bazı bul­gu­la­ra rast­la­nıl­mış, ya­pı­lan tıbbi mü­da­ha­le so­nu­cu şah­sın ba­ğır­sak ve makat kıs­mın­dan am­ba­laj­lan­mış kap­sül­ler ha­lin­de Me­tam­fe­ta­min Mad­de­si çı­ka­rıl­mış olup 3 şa­hıs­tan top­lam; 10 parça ha­lin­de kap­sül şek­lin­de 868,91 gram Me­tam­fe­ta­min mad­de­si ele ge­çi­ril­miş­tir. Mü­dür­lü­ğü­müz­ce konu ile il­gi­li 3 şahıs (P.E., R.P., M.G.) hak­kın­da ge­rek­li adli iş­lem­ler ya­pıl­mış olup her üç şa­hıs­ta çı­ka­rıl­dık­la­rı Adli Ma­kam­lar­ca tu­tuk­la­na­rak ce­za­evi­ne tes­lim edil­miş­tir. Rize İlimiz ge­ne­lin­de nar­ko­tik suç­lar­la mü­ca­de­le­miz ka­rar­lı­lık­la devam ede­cek­tir, şek­lin­de ka­mu­oyu­na du­yu­rul­du.
 Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °