RİZE ESPOR EĞİTİM PROJESİ'NE BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Koç, Ant­re­nör ve Ya­yın­cı eği­tim­le­ri­ni de kap­sa­yan eği­tim ve is­tih­dam prog­ra­mı, Rize’de ha­ya­ta ge­çi­ri­li­yor.

Yerel Haberler 30.03.2023 17:02:00 0
RİZE ESPOR EĞİTİM PROJESİ

 Genç­lik ve Spor Ba­kan­lı­ğı ile Sa­na­yi ve Tek­no­lo­ji Ba­kan­lı­ğı ara­sın­da­ki genç is­tih­da­mı­na katkı pro­to­ko­lü kap­sa­mın­da, Genç­lik Hiz­met­le­ri Genel Mü­dür­lü­ğü ve Kal­kın­ma Ajans­la­rı Genel Mü­dür­lü­ğü ko­or­di­nas­yo­nun­da, Genç­ler de Espor okur­ya­zar­lık bi­lin­ci­nin oluş­tu­rul­ma­sı ve ileri espor eği­tim­le­ri­nin ve­ril­di­ği, Koç, Ant­re­nör ve Ya­yın­cı eği­tim­le­ri­ni de kap­sa­yan eği­tim ve is­tih­dam prog­ra­mı, Rize’de ha­ya­ta ge­çi­ri­li­yor.
 Es­po­run kap­sa­mı ve di­ji­tal oyun­lar hak­kın­da genç­le­rin bil­gi­len­di­ril­me­si, uy­gu­la­ma alan­la­rı ve ka­ri­yer im­kan­la­rı su­nul­ma­sı, ye­te­nek tes­pi­ti, pro­fes­yo­nel­ler ye­tiş­ti­ril­me­si, ebe­veyn­le­re yö­ne­lik espor ile il­gi­le­nen ço­cuk­la­rın gü­ven­lik ve sağ­lı­ğı için bi­linç­len­dir­me­ler ya­pıl­ma­sı he­def­len­mek­te olan prog­ram Rize’de ha­ya­ta ge­çi­ri­lecek.
13-22 yaş ara­sın­da ki tüm genç­le­rin ve aile­le­rin baş­vu­ru­da bu­lu­na­bi­le­ce­ği­ni dile ge­ti­ren Rize Genç­lik ve Spor il Mü­dü­rü Gür­han Yıl­dız “ Espor ala­nın­da ka­ri­yer yap­mak is­te­yen genç­le­ri­miz için ha­ri­ka bir proje on­la­rı bek­le­mek­te­dir.
Ta­ma­men üc­ret­siz olan bu pro­je­de pro­fes­yo­nel oyun­cu, ya­yın­cı(cas­ter), pro­fes­yo­nel koç olma fır­sat­la­rı­nın bu­lun­du­ğu bu proje ile genç­le­rin önü açıl­mış­tır.
Genç­le­ri­mi­ze Espor ala­nın­da uzman aka­de­mis­yen­ler, gi­ri­şim­ci­ler, pro­fes­yo­nel­ler ve koç­lar ta­ra­fın­dan eği­tim­ler ve­ri­le­cek­tir.
Temel espor eği­tim­le­ri çev­rim içi ola­rak "Go­og­le Meet" uy­gu­la­ma­sı üze­rin­den, pro­fes­yo­nel espor, koç­luk ve ya­yın­cı­lık ders­le­ri ise Genç­lik Mer­ke­zi’nde ger­çek­leş­ti­ri­le­cek­tir “ dedi.
Son baş­vu­ru ta­ri­hi: 26 MART 2023 Baş­vu­ru ad­re­si: rize.​es­po­re­gi­ti­mi.​com Ye­te­ne­ğin ol­du­ğu­nu dü­şü­nü­yor­san bek­le­me, hemen kay­dol! Kon­ten­jan­lar dol­ma­dan ye­ri­ni al! …
     

 Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °