Tarih: 11.12.2023 09:12

“RİZE GENELİNDE MEVCUT BELEDİYE BAŞKAN SAYIMIZI ARTIRACAĞIMIZI HERKES GÖRECEK”

Facebook Twitter Linked-in

 MHP Rize İl Baş­ka­nı İhsan Alkan, be­ra­be­rin­de MHP Rize İl Teş­ki­lat Baş­ka­nı Sadık Kan­de­mir, İl Mu­ha­si­bi Bay­ram Bı­çak­çı, Yerel Yö­ne­tim­ler­den So­rum­lu İl Baş­kan Yar­dım­cı­sı İdris Kar ve Aile, Kadın ve En­gel­li­ler­den So­rum­lu İl Baş­kan Yar­dım­cı­sı Hülya Feyiz’in ka­tı­lı­mıy­la, 31 Mart 2024 ta­ri­hin­de ya­pı­la­cak olan Ma­hal­li İda­re­ler Se­çim­le­ri hak­kın­da, MHP Rize İl Bi­na­sın­da dü­zen­le­miş ol­du­ğu basın top­lan­tı­sın­da baş­lat­mış ol­duk­la­rı ma­hal­li seçim ça­lış­ma­la­rıy­la il­gi­li açık­la­ma­lar­da bu­lun­du. MHP Rize İl Baş­ka­nı İhsan Alkan yap­mış ol­du­ğu top­lan­tı­sın­da şu açık­la­ma­lar­da bu­lun­du. Baş­kan ALKAN, “ Genel Mer­ke­zi­mi­zin ka­ra­rı ile Mil­li­yet­çi Ha­re­ket Par­ti­miz, Rize’nin tüm ilçe ve bel­de­le­rin­de Be­le­di­ye Baş­ka­nı, İl Genel Mec­li­si ve Mec­lis Üye­le­ri aday­la­rı­mız­la 31 Mart 2024 Ma­hal­li İade­de­ler se­çim­le­ri­ne aday­la­rı­mız­la ka­tı­la­ca­ğız.
Ça­lış­ma­la­rı­mız­da ön­ce­li­ği­miz, Cum­hur İtti­fa­kı­nın ba­şa­rı­sı­nı ko­ru­mak ola­cak­tır. Cum­hur­baş­ka­nı Sayın Recep Tay­yip Er­do­ğan’ın mem­le­ke­ti ol­ma­sı ha­se­biy­le Rize Be­le­di­ye Baş­kan­lı­ğı se­çi­mi­ne be­lir­le­nen it­ti­fak ada­yı­mız­la bir­lik­te gi­de­ce­ğiz. Fakat Rize’mizin il­çe­le­ri­miz­de mev­cut be­le­di­ye baş­kan­la­rı­mı­zın sa­yı­sı­nı ço­ğal­ta­cak şe­kil­de ça­lı­şı­yo­ruz.
Var olan be­le­di­ye­le­ri­mi­ze, yeni Be­le­di­ye baş­kan­la­rı ve il genel mec­lis üyesi sa­yı­la­rı­na ye­ni­le­ri­ni ka­ta­ca­ğı­mı­zı se­çim­den sonar her­kes gö­re­cek­tir.
Şu­an­da her Rize ge­ne­lin­de­ki tüm ilçe ve bel­de­ler­de par­ti­miz­den be­le­di­ye baş­kan adayı olmak için aday aday­lı­ğı ilgi ve yo­ğun­lu­ğu geçen se­çim­le­re göre daha fazla sa­yı­yı oluş­tur­mak­ta­dır. Aday aday­la­rı­mı­zın her bi­ri­si şeh­ri­mi­zin ge­ne­lin­de ta­nın­mış, be­le­di­ye baş­kan­lı­ğı gö­re­vi­ne talip ol­duk­la­rı il­çe­le­ri­nin, bel­de­le­ri­nin so­run­la­rı­nı ve çö­züm­le­ri­ni bilen, say­gın, iti­bar­lı ve Tür­ki­ye sev­da­lı­sı dava ar­ka­da­şı­mız kıy­met­li in­san­la­rın­dan oluş­mak­ta­dır.” şek­lin­de özet­le­di.
Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —