RİZE İL MÜFTÜLÜĞÜ ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Tür­ki­ye Di­ya­net İşleri Baş­kan­lı­ğı, Rize İl Müf­tü­lü­ğü, kent­te­ki es­naf­la ta­nış­mak ve kay­naş­mak ama­cıy­la cuma gün­le­ri ve muh­te­lif za­man­lar­da esnaf zi­ya­ret­le­ri ger­çek­leş­ti­ri­yor.

Yerel Haberler 28.08.2023 10:57:00 0
RİZE İL MÜFTÜLÜĞÜ ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

 Rize Mer­kez­de­ki esnaf zi­ya­ret­le­ri­ne, İl Müf­tü­sü Naci Çak­mak­çı’nın yanı sıra din gö­rev­li­le­ri, genç­lik ko­or­di­na­tör­le­ri ve ma­ne­vi da­nış­man­lar da ka­tı­lı­yor.
Zi­ya­ret­ler­de es­na­fın cu­ma­sı teb­rik edi­li­yor, ha­yır­lı, bol ve be­re­ket­li ka­zanç di­lek­le­rin­de bu­lu­nu­lu­yor, İmkan­lar öl­çü­sün­de Di­ya­net İşleri Baş­kan­lı­ğı ve Tür­ki­ye Di­ya­net Vakfı ya­yın­la­rın­dan dergi ve çe­şit­li ki­tap­lar he­di­ye edi­li­yor.
Esnaf zi­ya­ret­le­ri­ne dair açık­la­ma­lar­da bu­lu­nan İl Müf­tü­sü Naci Çak­mak­çı, "Rize Müf­tü­lü­ğü ola­rak 2 yılı aşkın Cuma gün­le­ri ve muh­te­lif za­man­lar­da esnaf zi­ya­ret­le­ri ger­çek­leş­ti­ri­yo­ruz.
Bu zi­ya­ret­le­ri çok önem­si­yor, her fır­sat­ta es­na­fı­mı­zı zi­ya­ret et­me­ye ça­lı­şı­yo­ruz.
Yap­mış ol­du­ğu­muz zi­ya­ret­ler­de es­na­fı­mı­zın ço­ğun­lu­ğu­na ulaş­mış bu­lun­mak­ta­yız.
Zi­ya­ret­ler­de ahi­li­ğin ve ti­ca­ret ah­la­kı­nın öne­min­den söz edi­yor, es­naf­la­rı­mız­la bilgi alış­ve­ri­şin­de bu­lu­nu­yor, ta­lep­le­ri­ni din­le­yip ye­ri­ne ge­tir­me nok­ta­sın­da gay­ret gös­te­ri­yo­ruz.
İl Mer­ke­zin­de ol­du­ğu gibi fır­sat bul­duk­ça il­çe­le­ri­miz­de­ki es­na­fı­mı­za da aynı zi­ya­ret­le­ri ger­çek­leş­ti­ri­yo­ruz.
Bizi sıcak bir şe­kil­de kar­şı­la­yan es­na­fı­mı­zın mem­nun kal­dık­la­rı­na şahit olu­yo­ruz. On­la­rın mem­nu­ni­ye­ti bizi de mem­nun edi­yor.
Müf­tü­lü­ğü­mü­zün ça­lış­ma­la­rı­na her daim des­tek olan es­na­fı­mı­za te­şek­kür edi­yor, be­re­ket­li ka­zanç­lar di­li­yo­rum" diye açık­la­dı.
 Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °