RİZE İL ÖZEL İDARESİ 2021 YILI FALLİYET RAPORU VE KESİN HESABI MECLİSTE KABUL EDİLDİ

Rize İl Özel İda­re­si’nin 2021 Yı­lı­na ait Fa­ali­yet Ra­po­ru ve Kesin He­sa­bı oy bir­li­ği ile kabul edil­di.

Yerel Haberler 10.03.2022 14:25:00 0
RİZE İL ÖZEL İDARESİ 2021 YILI FALLİYET RAPORU VE KESİN HESABI MECLİSTE KABUL EDİLDİ

Rize İl Genel Mec­li­si Baş­ka­nı İbra­him Türüt baş­kan­lı­ğın­da ya­pı­lan ve AK Parti Rize İl Baş­ka­nı İshak Alim’in ka­tıl­dı­ğı Mart ayı ola­ğan top­lan­tı­sın­da, İl Özel İda­re­si’nin 2021 Yı­lı­na ait Fa­ali­yet Ra­po­ru ve Kesin He­sa­bı oy bir­li­ği ile kabul edil­di.
İl Genel Mec­li­si Baş­ka­nı İbra­him Türüt ve İl Genel Mec­li­si AK Parti Grup Baş­kan­ve­ki­li Sabit Ka­ra­faz­lı’yı zi­ya­ret eden AK Parti Rize İl Baş­ka­nı İshak Alim daha sonra İl Özel İda­re­si Genel Sek­re­te­ri Ümit Hü­se­yin Sarı, Genel Sek­re­ter Yar­dım­cı­sı Erol Bıyık, AK Parti Rize İl Baş­kan Yar­dım­cı­sı Kamil Bakır, Mec­lis Üye­le­ri ve Birim Mü­dür­le­ri­nin yer al­dı­ğı İl Genel Mec­li­si Mart ayı ola­ğan top­lan­tı­la­rı­nın üçün­cü bir­le­şi­mi­ne ka­tıl­dı.
İl Özel İda­re­si bün­ye­sin­de ha­zır­la­nan ve Genel Sek­re­ter Ümit Hü­se­yin Sarı adına Mali Hiz­met­ler Mü­dü­rü Yavuz Selim Erol ta­ra­fın­dan mec­lis genel ku­ru­lu­na su­nu­lan İl Özel İda­re­si 2021 Yı­lı­na ait Fa­ali­yet Ra­po­ru ve Kesin He­sa­bı ya­pı­lan oy­la­ma so­nu­cun­da oy bir­li­ği ile kabul edil­di.
Mec­lis Baş­ka­nı İbra­him Türüt, oy­la­ma­nın ar­dın­dan yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da “İl Özel İda­re­si ola­rak 2021 yı­lın­da 96 Mil­yon TL olan büt­çe­mi­zi ek öde­nek­le­ri­miz­le bir­lik­te yak­la­şık 400 Mil­yon TL büt­çey­le ka­pat­tık. Covid 19 sal­gı­nı ve pan­de­mi ko­şul­la­rı­na rağ­men büt­çe­mi­zin ta­ma­mı­na ya­kı­nı­nı ya­tı­rı­ma dö­nüş­tür­me­nin mut­lu­lu­ğu­nu ya­şı­yo­ruz.
    Bu an­lam­da büt­çe­mi­zi 96 Mil­yon TL’den 400 Mil­yon TL gibi ra­kam­la­ra ulaş­ma­sı­na ve­si­le olan başta Cum­hur­baş­ka­nı­mız Sayın Recep Tay­yip Er­do­ğan olmak üzere Ba­kan­la­rı­mı­za, Mil­let­ve­kil­le­ri­mi­ze, Va­li­mi­ze, İl Baş­ka­nı­mı­za ve teş­ki­la­tı­mı­za mec­li­si­miz adına te­şek­kür edi­yo­rum. Ay­rı­ca 2021 Yı­lı­na ait Fa­ali­yet Ra­po­ru ve Kesin He­sa­bı­nın ha­zır­lan­ma­sın­da ve he­def­le­nen ya­tı­rım­la­rın sa­ha­da uy­gu­lan­ma­sı nok­ta­sın­da büyük bir öz­ve­riy­le ça­lış­ma­la­rı­nı sür­dü­ren Genel Sek­re­te­ri­miz Ümit Hü­se­yin Sarı başta olmak üzere Genel Sek­re­ter Yar­dım­cı­la­rı­mı­za, İl Genel Mec­li­si Üye­le­ri­mi­ze, Birim Mü­dür­le­ri­mi­ze ve tüm İl Özel İdare eki­bi­mi­ze te­şek­kür edi­yo­rum” dedi.
    Top­lan­tı­nın son bö­lü­mün­de mec­lis üye­le­ri­ne se­lam­la­ma ko­nuş­ma­sı yapan AK Parti Rize İl Baş­ka­nı İshak Alim, İl Genel Mec­li­si­nin top­lan­tı­sın­da yer al­mak­tan mem­nu­ni­yet duy­du­ğu­nu ifade ede­rek “Ortak pay­da­mız olan ili­mi­zin kal­kın­ma­sı ve yeni ya­tı­rım­lar­la ge­le­ce­ğe ta­şın­ma­sı nok­ta­sın­da mec­lis üye­le­ri­miz ve idari kad­ro­la­rı­nız­la oluş­tur­du­ğu­nuz bir­lik ve be­ra­ber­lik içe­ri­sin­de­ki di­na­mik ya­pı­nız, İl Genel Mec­li­si nez­din­de İl Özel İda­re­si’nin neden bu denli ba­şa­rı­lı ça­lış­ma­la­ra imza at­tı­ğı­nı açık­ça gös­te­ri­yor. Bu bir­lik ve be­ra­ber­lik or­ta­mı­nı oluş­tu­ran başta Mec­lis Baş­ka­nı­mız İbra­him Türüt olmak üzere Mec­lis Üye­le­ri­mi­ze, Genel Sek­re­te­ri­mi­ze ve birim mü­dür­le­ri­mi­ze te­şek­kür edi­yor ve ça­lış­ma­la­rı­nız­da ba­şa­rı­lar di­li­yo­rum” şek­lin­de ko­nuş­tu.


Haber: Bay­ram Ali Ka­val­cı
Foto: Yaşar Akar­su


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °