Rize Kent Konseyi İlçemizdeydi

Rize Kent Kon­se­yi Baş­ka­nı Murat Ya­zı­cı Ça­ye­li Esnaf ve Sa­nat­kar­lar Odası Baş­ka­nı Aziz BAL­TA­CI ve Ça­ye­li Zi­ra­at Odası Baş­ka­nı Ali KÜÇÜKİSLA­MOĞ­LU’nu zi­ya­ret etti.

Yerel Haberler 23.11.2023 09:20:00 0
Rize Kent Konseyi İlçemizdeydi

 Zi­ya­ret­te; Tür­ki­ye'nin en de­ğer­li pro­je­le­ri ara­sın­da yer alan ve 2025 yı­lın­da bit­me­si bek­le­nen Rize İyi­de­re Lo­jis­tik Liman Pro­je­si ve Er­zu­rum Rize Tren hattı ko­nu­la­rı ela alın­dı. Ya­pı­lan Zi­ya­ret­ler hak­kın­da kısa bir açık­la­ma yapan Rize kent kon­se­yi söz­cü­sü ve Rize Sivil Top­lum Gö­nül­lü­le­ri Plat­for­mu Ko­or­di­na­tö­rü Vatan KA­RA­KAŞ; ili­mi­zin ge­le­ce­ği­ni il­gi­len­di­ren ya­tı­rım­lar ko­nu­sun­da Rize kent kon­se­yi ola­rak has­sas ve sıkı bir takip sü­re­ci yü­rü­tü­yo­ruz.
Kent Kon­se­yi baş­ka­nı­mız ön­cü­lü­ğün­de güzel bir ekip ça­lış­ma­mız ve uyu­mu­muz var. Ar­zu­muz odur ki Rize'nin en büyük il­çe­le­rin­den Ça­ye­li­mi­zin de sü­reç­le­rin tam mer­ke­zin­de aktif bir şe­kil­de so­rum­lu­luk al­ma­sı için ça­lış­ma­lar yü­rü­tü­yo­ruz.
Bugün ki zi­ya­ret­le­ri­mi­ze bu kap­sam­da ger­çek­leş­tir­dik.
Hem Esnaf ve Sa­nat­kar­lar Odası Baş­ka­nı­mı­za, hem de Zi­ra­at Odası baş­ka­nı­mı­za yakın ilgi ve des­tek­le­rin­den do­la­yı te­şek­kür ede­riz.
Ça­ye­li Ti­ca­ret Odası baş­ka­nı­mız İl dı­şın­da ol­ma­sın­dan do­la­yı bil­gi­len­dir­me ya­pa­ma­dık. İnşal­lah yakın bir ta­rih­te ye­ni­den Ça­ye­li'nde olup zi­ya­ret­le­re devam ede­ce­ğiz dedi.
            Ha­ber-Fo­to: İbra­him SAKLI


Anahtar Kelimeler: Konseyi İlçemizdeydi
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °