Tarih: 01.12.2023 11:07

RİZE KENT KONSEYİ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

 2025 yı­lın­da bit­me­si bek­le­nen Rize İyi­de­re Lo­jis­tik Liman Pro­je­si ve Er­zu­rum Rize tren hattı ko­nu­la­rı başta olmak üzere Rize için önem­li ko­nu­lar­da ça­lış­ma­lar yü­rü­ten Rize kent kon­se­yi is­ti­şa­re etmek üzere zi­ya­ret­le­ri­ne devam edi­yor. Bu zi­ya­ret­ler kap­sa­mın­da geçen hafta Ça­ye­li Esnaf ve Sa­nat­kar­lar Odası ve Ça­ye­li Zi­ra­at Oda­sı­nı zi­ya­ret eden Rize kent kon­se­yi bu hafta da Ça­ye­li Ti­ca­ret Odası Baş­ka­nı Sayın Meh­met Ali MERT ve Rize Zi­ra­at Oda­sı­na tüm ilçe zi­ra­at oda baş­kan­la­rı­nın yer al­dı­ğı bir zi­ya­ret ger­çek­leş­tir­di.
Ya­pı­lan Zi­ya­ret­ler hak­kın­da kısa bir açık­la­ma yapan Rize kent kon­se­yi söz­cü­sü ve Rize Sivil Top­lum Gö­nül­lü­le­ri Plat­for­mu Ko­or­di­na­tö­rü Vatan KA­RA­KAŞ; ili­mi­zin ge­le­ce­ği­ni il­gi­len­di­ren ya­tı­rım­lar ko­nu­sun­da Rize kent kon­se­yi ola­rak has­sas ve sıkı bir takip sü­re­ci yü­rü­tü­yo­ruz. Kent Kon­se­yi baş­ka­nı­mız sayın Murat YA­ZI­CI ön­cü­lü­ğün­de güzel bir ekip ça­lış­ma­mız var.
İli­mi­zi il­gi­len­di­ren ve ge­le­ce­ği­ni şe­kil­len­di­recek tüm ko­nu­lar­da Rize’nin sivil top­lum ku­ru­luş­la­rı ola­rak tek ses ve gün­dem ol­ma­ya yö­ne­lik bir ça­lış­ma gay­re­ti içe­ri­sin­de­yiz. Zi­ya­ret­le­ri­miz çok güzel ve olum­lu ge­çi­yor. İnşal­lah ili­miz için mey­ve­le­ri top­la­ma­ya baş­la­ya­ca­ğız. Zi­ya­ret­le­ri­mi­ze biz­le­ri sa­mi­mi­yet­le kar­şı­la­yan din­le­yen ve katkı yapan tüm oda baş­kan­la­rı­mı­za te­şek­kür edi­yo­ruz dedi.
            Ha­ber-Fo­to: İbra­him SAKLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —