RİZE MİLLETVEKİLİ AVCI, ANKARA'DA RİZE'NİN PROJELRİ İÇİN TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR

Rize Mil­let­ve­ki­li Mu­ham­met Avcı, yeni dö­ne­me hızlı baş­la­dı; An­ka­ra'da Rize'nin pro­je­le­ri için te­mas­la­rı­na devam edi­yor.

Yerel Haberler 17.06.2023 13:29:00 0
RİZE MİLLETVEKİLİ AVCI, ANKARA

 AK Parti Rize Mil­let­ve­ki­li Mu­ham­med Avcı, be­ra­be­rin­de belde be­le­di­ye baş­kan­la­rı ile bir­lik­te An­ka­ra'da zi­ya­ret et­ti­ği Toplu Konut İda­re­si (TOKİ) Baş­kan­lı­ğı'nda yü­rü­tü­len pro­je­le­ri gö­rüş­tü.
AK Parti Rize Mil­let­ve­ki­li Mu­ham­med Avcı se­çim­le­rin ar­dın­dan TBMM'de yemin et­tik­ten sonra yeni dönem için hızla ça­lış­ma­la­rı­na baş­la­dı. Baş­kent­te ba­kan­lık­lar ve ku­rum­lar nez­din­de Rize'nin pro­je­le­ri­ni takip eden Avcı, Mu­ra­di­ye Be­le­di­ye Baş­ka­nı Musa Sü­rey­ya Balcı, Sa­lar­ha Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hasan Kara, Ma­den­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı Necip Ya­zı­cı ve Tunca Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ahmet Naci Ay­te­miz ile bir­lik­te TOKİ Baş­kan­lı­ğı­nı zi­ya­ret etti. Avcı ve be­ra­be­rin­de­ki heyet, TOKİ Baş­kan Yar­dım­cı­sı Dur­sun Baş­türk ile gö­rü­şe­rek bel­de­ler­de devam eden ya­tı­rım­la­rı ele aldı.
 

Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °