Rize Milletvekili Avcı İlçemizi ziyaret etti

AK Parti Rize Mil­let­ve­ki­li Mu­ham­med Avcı, İl Genel Mec­lis Baş­ka­nı İbra­him Türüt ile bir­lik­te il­çe­mi­zin çe­şit­li köy­le­ri­ni zi­ya­ret ede­rek va­tan­daş­lar­la bir araya geldi.

Yerel Haberler 22.06.2022 09:22:00 0
Rize Milletvekili Avcı İlçemizi ziyaret etti

    İlçe­mi­ze bağlı Âşık­lar ve Düz­ge­çit Köy­le­ri­ni zi­ya­ret ede­rek köy sa­kin­le­riy­le bir araya geldi.
    Zi­ya­ret et­ti­ği köy­le­ri­miz­de va­tan­daş­la­rın ih­ti­yaç ve ta­lep­le­ri­ni din­le­yen Mil­let­ve­ki­li Avcı, dile ge­ti­ri­len ta­lep­le­rin çö­zü­me ka­vuş­tu­rul­ma­sı için ge­rek­li ça­lış­ma­la­rın ya­pı­la­ca­ğı­nı söy­le­ye­rek,“ Biz­ler va­tan­daş­la­rı­mı­za en iyi hiz­me­ti sun­mak, ta­lep­le­ri­ni kar­şı­la­mak ve ek­sik­le­ri gi­der­mek için daima gö­re­vi­mi­zin ba­şın­da, va­tan­da­şı­mı­zın da ya­nın­da­yız.
    AK Parti teş­ki­lat­la­rı ola­rak biz­le­rin tek ga­ye­si va­tan­daş­la­rı­mı­zın, güçlü dev­le­ti­mi­zin tüm im­kân­la­rın­dan ya­rar­lan­dı­ra­rak en iyi yaşam stan­dart­la­rı­na sahip ol­ma­sı­nı sağ­la­mak­tır.
    Bu doğ­rul­tu­da tüm teş­ki­lat­la­rı­mız­la var gü­cü­müz­le hiz­met etmek için ça­lı­şı­yo­ruz” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
Son­ra­sın­da ili­miz­de ya­pı­lan ya­tı­rım­lar­dan ve bu ya­tı­rım­la­rın öne­mi­ni be­lir­ten Mil­let­ve­ki­li Avcı, “AK Parti İkti­da­rı ola­rak 20 yıl­lık ik­ti­dar­lık sü­re­ci­miz­de ili­mi­zi baş­tan sona ye­ni­den inşa ettik. Rize, Cum­hu­ri­yet ta­ri­hi bo­yun­ca hiç­bir si­ya­si par­ti­nin ya­pa­ma­ya­ca­ğı pro­je­le­re ev sa­hip­li­ği ya­pı­yor. Ri­ze-Art­vin Ha­va­li­ma­nı pro­je­miz sa­ye­sin­de Ri­ze­mi­zin ül­ke­miz­de­ki tüm il­le­ri­miz­le bağ­lan­tı­sı­nı sağ­la­dık. İnsanı yaşat ki dev­let ya­şa­sın tav­si­ye­si­ni si­ya­se­ti­mi­zin ve ida­re­mi­zin mer­ke­zi ola­rak kabul ede­rek ili­mi­ze Şehir Has­ta­ha­ne­mi­zi inşa edi­yo­ruz. İyi­de­re Lo­jis­tik mer­ke­ziy­le ise ili­mi­zin eko­no­mi­si­ne önem­li kat­kı­lar­da bu­lu­nu­yo­ruz. Güçlü dev­le­ti­miz sa­ye­sin­de ili­mi­zi daha da gü­zel­leş­ti­ri­yo­ruz” dedi.
    Ya­pı­lan zi­ya­ret­ler­de Mil­let­ve­ki­li Avcı ve İl Genel Mec­lis Baş­ka­nı Türüt’e İlçe Baş­kan­la­rı ve İl Genel Mec­lis Üye­le­ri eşlik etti.
          

Haber Mer­ke­zi


Anahtar Kelimeler: Milletvekili İlçemizi ziyaret
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °