RİZE MİLLETVEKİLİ MERTOĞLU ARDEŞEN'DE ÇEŞİTLİ TEMASLARDA BULUNDU

Mer­toğ­lu öğ­ren­ci­le­re kar­ne­le­ri­ni tak­dim et­me­yi ihmal et­me­di.

Yerel Haberler 1.07.2023 16:22:00 0
RİZE MİLLETVEKİLİ MERTOĞLU ARDEŞEN

 Ak Parti Rize Mil­let­ve­ki­li Av. Harun Mer­toğ­lu, baba ocağı Ar­de­şen’de çe­şit­li zi­ya­ret­ler­de bu­lun­du. İlk ola­rak me­zun­la­rı ara­sın­da yer al­dı­ğı Ar­de­şen Ha­mi­di­ye İlko­ku­lun­da dü­zen­le­nen tö­ren­de öğ­ren­ci­le­rin karne he­ye­ca­nı­na ortak olan Mil­let­ve­ki­li Mer­toğ­lu, öğ­ren­ci­le­re hayat boyu ba­şa­rı­lar di­le­di. Mer­toğ­lu öğ­ren­ci­le­re kar­ne­le­ri­ni tak­dim et­me­yi ihmal et­me­di.
 Mer­toğ­lu daha sonra Ak Parti İl Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üyesi, Ar­de­şen İlçe Baş­ka­nı Mus­ta­fa Terzi, İlçe Be­le­di­ye Baş­ka­nı Avni Kahya ve İlçe Be­le­di­ye Mec­lis Üye­le­riy­le bir­lik­te Ar­de­şen ilçe es­na­fı ve va­tan­daş­lar­la bir araya ge­le­rek soh­bet etti.
Va­tan­daş­la­rın ta­lep­le­ri­ni de din­le­yen Mer­toğ­lu, baba ocağı Ar­de­şen’de bu­lun­mak­tan büyük mut­lu­luk duy­du­ğu­nu, temas et­me­dik tek bir va­tan­daş kal­ma­dan hiz­me­te devam ede­cek­le­ri­ni vur­gu­la­dı.
Re­kort­men Hoş­de­re Kö­yü­ne Te­şek­kür Zi­ya­re­ti
Mil­let­ve­ki­li Harun Mer­toğ­lu be­ra­be­rin­de­ki he­yet­le bir­lik­te 28 Mayıs 2023 se­çi­min­de Cum­hur­baş­ka­nı Recep Tay­yip Er­do­ğan'a %97 ora­nın­da oy ve­re­rek ilçe köy­le­ri ara­sın­da bi­rin­ci olan Hoş­de­re kö­yü­nü de zi­ya­ret etti.
Va­tan­daş­lar­la bu­lu­şan Mer­toğ­lu köy hal­kı­na ken­di­le­ri­ne duy­duk­la­rı güven ve seçim so­nuç­la­rı do­la­yı­sıy­la te­şek­kür etti.
Spor­cu­la­ra Mer­toğ­lu’ndan Tam Des­tek
Mer­toğ­lu zi­ya­ret­le­ri­ni İtalya’da ya­pı­la­cak olan Raf­ting Dünya Şam­pi­yo­na­sı ön­ce­sin­de kamp için Ar­de­şen’de bu­lu­nan Kano Fe­de­ras­yo­nu Raf­ting Milli Ta­kı­mı spor­cu­la­rı ile bir araya ge­le­rek soh­bet etti.
Mer­toğ­lu, spor­cu­la­ra dü­zen­le­necek mü­sa­ba­ka­lar­da ba­şa­rı­lar di­le­di.


   Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI
   Kay­nak: Ak Parti Basın Bü­ro­su


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °