RİZE MİLLETVEKİLİ MUHAMMET AVCI İLÇE ZİRAAT ODASINI ZİYARETTE BULUNDU

Ko­nuy­la il­gi­li ga­ze­te­mi­ze açık­la­ma­lar­da bu­lu­nan Zi­ra­at Odası Baş­ka­nı Ali Kü­çü­kis­la­moğ­lu şun­la­rı söy­le­di.

Yerel Haberler 2.09.2022 09:11:00 0
RİZE MİLLETVEKİLİ MUHAMMET AVCI İLÇE ZİRAAT ODASINI ZİYARETTE BULUNDU

    AK Parti Rize Mil­let­ve­ki­li Mu­ham­met Avcı ve be­ra­be­rin­de Ak Parti Ça­ye­li İlçe Teş­ki­la­tın­dan bir grup­la bir­lik­te Ça­ye­li Zi­ra­at Odası ve aynı za­man­da MHP Ça­ye­li İlçe Baş­ka­nı Ali Kü­çü­kis­la­moğ­lu’nu ma­ka­mın­da zi­ya­ret ede­rek İlçe­miz­de ya­pı­lan ve ya­pıl­ma­sı dü­şü­nü­len ya­tı­rım­lar hak­kın­da görüş alış­ve­ri­şin­de bu­lun­du­lar.
    Ko­nuy­la il­gi­li ga­ze­te­mi­ze açık­la­ma­lar­da bu­lu­nan Zi­ra­at Odası Baş­ka­nı Ali Kü­çü­kis­la­moğ­lu şun­la­rı söy­le­di.
    Sayın ve­ki­li­miz oda­mı­zı zi­ya­ret­le biz­le­ri son de­re­ce mutlu et­me­nin ya­nın­da bir­lik­te il­çe­miz ve böl­ge­mi­ze ya­pı­lan ve ya­pıl­ma­sı dü­şü­nü­len ya­tı­rım­lar hak­kın­da gö­rüş­le­ri­mi­zi kar­şı­lık­lı ola­rak bir­bi­ri­mi­ze ak­tar­ma fır­sa­tı bul­duk.
    Özel­lik­le bölge in­sa­nı­mı­zı çok ya­ki­nen il­gi­len­di­ren çı­ka­rıl­ma­sı dü­şü­nü­len çay ka­nu­nu hak­kın­dan ken­di­si­ne bin­ler­ce üre­ti­ci­nin dü­şün­ce­le­ri­ne ter­cü­man ola­rak gö­rüş­le­ri­mi­zi sun­ma­nın ya­nın­da, ili­miz­de ya­pı­mı­na baş­la­nan şehir has­ta­ne­si hak­kın­da bilgi al­dık­la­rı­nı, il­çe­miz­de ya­pı­mı devam eden ilçe stadı, baş­la­ma­sı plan­la­nan yeni dev­let has­ta­ne­si, ya­pı­mı ta­mam­la­nan Ri­ze-Art­vin ha­va­li­ma­nı­nın uçak sefer sa­yı­la­rı­nın ar­tı­rıl­ma­sı ko­nu­la­rı gibi bir­çok ko­nu­yu ele alma fır­sa­tı bul­duk­la­rı­nı ifade et­ti­ler.
    Bun­la­rın ya­nın­da il­çe­miz köy­le­ri­ne ya­pı­lan ve yapım aşa­ma­sın­da bu­lu­nan pro­je­le­ri de ko­nuş­ma fır­sa­tı buldu.
    Amaç­la­rı­nın il­çe­mi­zin marka bir şehir ol­ma­sı­na katkı sun­mak ol­du­ğu­nu ifade et­ti­ler.
    Baş­kan Kü­çü­kis­la­moğ­lu, zi­ya­ret­le­riy­le biz­le­ri zi­ya­de­siy­le mem­nun eden AK Parti Rize Mil­let­ve­ki­li Sayın Mu­ham­met Avcı’ya, il­çe­miz, ili­miz ve ül­ke­miz adına ya­pı­la­cak ba­şa­rı­lı ça­lış­ma­la­ra su­na­ca­ğı kat­kı­lar­dan do­la­yı teş­ki­la­tım ve odam adına te­şek­kür­le­ri­mi su­nu­yo­rum dedi.


   Ha­ber-Fo­to: Halil İbra­him SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °