RİZE MUHTARLAR FEDERASYONU BİRLİK VE DAYANIŞMA TOPLANTISI İLÇEMİZDE YAPTI

Rize Muh­tar­lar Fe­de­ras­yo­nu Baş­kan­lı­ğı­nın 2. bir­lik ve da­ya­nış­ma top­lan­tı­sı il­çe­miz­de ya­pıl­dı.

Yerel Haberler 10.05.2023 10:08:00 0
RİZE MUHTARLAR FEDERASYONU BİRLİK VE DAYANIŞMA TOPLANTISI İLÇEMİZDE YAPTI

 Rize Muh­tar­lar Fe­de­ras­yon Baş­ka­nı Remzi Güzel ve Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üye­le­ri, Kal­kan­de­re, De­re­pa­za­rı, İyi­de­re, Rize, Gü­ney­su, Ça­ye­li, Pazar, Ar­de­şen ve Fın­dık­lı, Hem­şin, İkiz­de­re, Çam­lı­hem­şin Der­nek Baş­kan­la­rı ve Yö­ne­tim Ku­ru­lu üye­le­ri Ça­ye­li Kay­ma­ka­mı Mu­ham­met Fatih De­mi­rel ve Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­kan Ve­ki­li Yaşar Sa­rı­ib­ra­him’mi zi­ya­ret etti.
Ça­ye­li Kay­ma­ka­mı Mu­ham­med Fatih De­mi­rel, Fe­de­ras­yon Baş­ka­nı ve yö­ne­ti­mi­nin zi­ya­re­tin­de yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da’’ En yakın mesai ar­ka­daş­la­rı­mız olan muh­tar­la­rı­mız, dev­le­ti­mi­zin yap­mış ol­du­ğu hiz­met­le­ri ye­rin­den takip ede­rek hal­kın so­run­la­rı­nı biz­le­re direk ile­ten dev­let ve mil­let ara­sın­da köprü va­zi­fe­si gören güçlü bir ya­pı­dır. Köy­ler­de ve ma­hal­le­le­ri­miz­de eli­miz ve ku­la­ğı­mız­dır. Muh­tar­la­rı­mı­zın huzur ve gü­ven­li­ğin sağ­lan­ma­sın­da dev­le­ti­mi­zin en büyük yar­dım­cı­la­rı ol­du­ğu­nu, hal­kın ya­şa­dı­ğı so­run­la­rın çö­züm­len­me­si ve sı­kın­tı­la­rın gi­de­ril­me­sin­de ilk kapı ola­rak muh­tar­la­rın ol­du­ğu­na dik­kat çe­ke­rek, ama­cı­mız ili­miz ve il­çe­mi­zin her ma­hal­le­sin­de, köy­le­rin­de va­tan­daş­la­rı­mı­zın en iyi yaşam ko­şul­la­rın­da ya­şa­ma­sı­nın sağ­lan­ma­sı­dır” dedi.
Fe­de­ras­yon Baş­ka­nı Remzi Güzel ise yap­tı­ğı açık­la­ma­da’’ ya­pı­lan zi­ya­ret soh­bet ha­va­sın­da geçti. Zi­ya­ret­te Baş­ba­kan­lar ve Cum­hur­baş­ka­nı çı­ka­ran Rize’de muh­tar­lar ola­rak gö­re­vi­mi­zi en iyi şe­kil­de yapma gay­re­tin­de­yiz. Cum­hu­ri­yet ta­ri­hi­nin en büyük afe­ti­ni ya­şa­yan ül­ke­miz­de kay­ma­kam­la­rı­mız­la ve be­le­di­ye­le­ri­miz­le hızlı bir şe­kil­de or­ga­ni­ze olan muh­tar­lık­la­rı­mız 1929’dan gü­nü­mü­ze kadar gelen tec­rü­be­le­riy­le afet­te zarar gören va­tan­daş­la­rı­mı­zın ya­nın­da ol­muş­tur Ça­ye­li il­çe­mi­zin biz­ler için ayrı bir önemi var­dır. Çok kıy­met­li bü­yü­ğü­müz şeh­ri­miz­den çıkan Baş­ba­kan mer­hum Mesut Yıl­maz’ın il­çe­si­dir. Ken­di­si­ni bu ve­si­ley­le bir kez daha rah­met ve min­net­le anı­yo­ruz’’ dedi.
Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­kan Ve­ki­li Yaşar Sa­rı­ib­ra­him ise ya­pı­lan zi­ya­ret­te tüm ma­hal­le muh­tar­la­rı­mız­la el ele gönül gö­nü­le ça­lı­şı­yo­ruz, her fır­sat­ta muh­tar­la­rı­mız­la bir araya gel­me­ye özen gös­te­ri­yo­ruz, ma­hal­le­le­re ya­pı­la­cak hiz­met­le­ri hep bir­lik­te ça­lı­şa­rak, hal­kı­mı­zın hiz­me­ti­ne su­nu­yo­ruz. Muh­tar­la­rı­mı­zın ta­lep­le­ri­ni din­le­ye­rek ön­ce­lik­le­ri­mi­zin ara­sı­na al­ma­ya ça­lı­şı­yo­ruz. Muh­tar­la­rı­mız­la sü­rek­li is­ti­şa­re et­me­ye gay­ret edi­yo­ruz” dedi.
                

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °