RİZE MUHTARLAR FEDERASYONU KÖYLERDE MEMNUNİYET ANKETİ YAPIYOR

RİZE MUHTARLAR FEDERASYONU KÖYLERDE MEMNUNİYET ANKETİ YAPIYOR

RİZE MUHTARLAR FEDERASYONU KÖYLERDE MEMNUNİYET ANKETİ YAPIYOR

 Rize Muh­tar­lar Fe­de­ras­yo­nu yerel yö­ne­tim­ler ta­ra­fın­dan köy­le­re ya­pı­lan hiz­met­le­rin ye­ter­li­li­ği ve bek­len­ti­le­ri­ni de­ğer­len­di­re­cek­le­ri hiz­met de­ğer­len­dir­me ve mem­nu­ni­yet anket ça­lış­ma­sı ya­pı­yor. Rize İl Özel İda­re­si iş­bir­li­ğin­de yü­rü­tü­len ça­lış­ma­da 347 köyde, Fe­de­ras­yo­na bağlı köy muh­tar­la­rı ara­cı­lı­ğıy­la 50 so­ru­luk mem­nu­ni­yet an­ke­ti ya­pı­lı­yor.
Rize Muh­tar­lar Fe­de­ras­yo­nu Baş­ka­nı Remzi Güzel anket ça­lış­ma­sıy­la il­gi­li yap­tı­ğı açık­la­ma­da şun­la­rı söy­le­di "Sayın Va­li­mi­zin ön­cü­lü­ğün­de Rize İl Özel İda­re­si­nin Rize’de bu­lu­nan 347 köy muh­tar­la­rı­mız ile hiz­met de­ğer­len­dir­me ve mem­nu­ni­yet anket ça­lış­ma­sı yap­tık. Ya­pı­lan anket kap­sa­mın­da muh­tar­la­rı­mız­dan, yerel yö­ne­tim­ler ile olan ça­lış­ma iliş­ki­le­ri­ni de­ğer­len­dir­me­le­ri­ni is­te­dik. Bu ça­lış­ma­da köy muh­tar­la­rı­mı­zın genel sek­re­ter­li­ği­miz ile il­gi­li ya­pı­lan ça­lış­ma­la­rın­dan mem­nu­ni­yet­le­ri­ni de­ğer­len­di­rir­ken aynı za­man­da so­run­la­rı ko­nu­sun­da da bilgi sa­hi­bi ol­ma­yı he­def­le­dik. Bu­nun­la bir­lik­te ça­lış­ma­la­rın iyi­leş­ti­ril­me­si ile il­gi­li öne­ri­le­ri­ni aldık" dedi.
Köy­le­rin ve va­tan­daş­la­rın pek çok sı­kın­tı­sı­nı muh­tar­lar ön­cü­lü­ğü ve Rize İl Özel İda­re­si’nin öz­ve­ri­li ça­lış­ma­la­rı ile yo­lu­na koy­ma­ya özen gös­ter­dik­le­ri­ni be­lir­ten Güzel " Rize’mizin kal­kın­ma­sın­da, va­tan­daş­la­rı­mı­zın sı­kın­tı­la­rı­nın gi­de­ril­me­sin­de ve köy­le­ri­mi­zin daha ya­şa­nı­la­bi­lir bir yer­le­şim yeri ol­ma­sın­da­ki ça­lış­ma­la­rı­mı­zı hız kes­me­den devam et­ti­re­ce­ğiz. Köy­le­ri­miz­de­ki alt yapı ça­lış­ma­la­rı­nın yanı sıra eği­tim, sağ­lık, çevre ve sos­yal­leş­me alan­la­rın­da da pro­je­ler üre­ti­yor köy ile kent ara­sın­da­ki denge far­kı­nı en aza in­dir­mek için ça­lış­ma­la­ra devam edi­yo­ruz. Tüm bun­la­rı ya­par­ken, dev­le­ti­mi­zin kay­nak­la­rı­nı en fay­da­lı şe­kil­de ya­tı­rı­ma ve hiz­me­te dö­nüş­tü­rül­me­sin­de pay sa­hi­bi olan genel sek­re­ter­li­ği­miz ile ça­lış­ma­la­rı­mı­zı ara­lık­sız sür­dü­rü­yo­ruz" şek­lin­de ko­nuş­tu.
       

Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU