RİZE OSB TOPLANTISI VALİ BAYDAŞ BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİ

RİZE OSB TOPLANTISI VALİ BAYDAŞ BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİ

Rize Kal­kan­de­re’de bu­lu­nan ve kısa adı ROSB olan, Rize Or­ga­ni­ze Sa­na­yi Böl­ge­si­nin Ara­lık ayı Yö­ne­tim Ku­ru­lu top­lan­tı­sı, Rize Va­li­si İhsan Selim Bay­daş Baş­kan­lı­ğın­da ger­çek­leş­ti­ril­di.

 Rize OSB YK Baş­ka­nı Rize Va­li­si İhsan Selim Bay­daş Baş­kan­lı­ğın­da ger­çek­le­şen top­lan­tı­ya, Rize Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası Baş­ka­nı ve ROSB YK Baş­kan Ve­ki­li Şaban Aziz Ka­ra­meh­me­toğ­lu, OSB Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üyesi RTSO Mec­lis Baş­ka­nı Ahmet Arif METE, OSB YK Üyesi Kal­kan­de­re Be­le­di­ye Baş­ka­nı Kenan Yıl­dı­rım ve ROSB Mü­dü­rü Hasan GÜNAL ka­tıl­dı. OSB Yö­ne­tim Ku­ru­lu top­lan­tı­sın ar­dın­dan, böl­ge­de fa­ali­yet gös­te­ren Vega Gıda fir­ma­sı ye­rin­de zi­ya­ret edi­le­rek Vali Bay­daş’la bir­lik­te üre­tim te­sis­le­ri ge­zil­di.
Vega Gıda Genel Mü­dü­rü Hasan KOPUZ’un da eşlik et­ti­ği zi­ya­ret­te üre­tim te­si­si ve üre­tim aşa­ma­la­rı hak­kın­da bil­gi­ler alın­dı.
Kal­kan­de­re İlçesi Be­le­di­ye Baş­ka­nı Kenan Yıl­dı­rım, Rize Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası Baş­ka­nı Şaban Aziz Ka­ra­meh­me­toğ­lu, Rize Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası Mec­lis Baş­ka­nı Ahmet Arif Mete, Rize Or­ga­ni­ze Sa­na­yi Böl­ge­si Mü­dü­rü Hasan Günal’ın ka­tıl­dı­ğı top­lan­tı­da;
Rize OSB’de fa­ali­yet gös­te­ren fab­ri­ka­lar, or­ga­ni­ze sa­na­yi böl­ge­si­nin son du­ru­mu ve ya­pı­lan plan­la­ma­lar gö­rü­şü­le­rek fikir alış­ve­ri­şin­de bu­lun­du­lar.
 Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI