RİZE OTOGAR KAVŞAĞINDA YENİ ÜST GEÇİT

RİZE OTOGAR KAVŞAĞINDA YENİ ÜST GEÇİT

Rize Be­le­di­ye­si ve Ka­ra­yol­la­rı Bölge Mü­dür­lü­ğü iş­bir­li­ğiy­le şeh­ri­miz­de ih­ti­yaç du­yu­lan yer­le­re üst geçit yapım ça­lış­ma­la­rı devam edi­yor.

 Mer­kez Re­şa­di­ye ma­hal­le­sin­de oto­gar kav­şa­ğı ile Şenol Birol Fut­bol Komp­lek­si ara­sın­da va­tan­daş­la­rın ula­şı­mı­nı ko­lay­laş­tır­mak adına yeni üst ge­çi­din yapım ça­lış­ma­la­rı ta­mam­lan­dı.
 Üst ge­çi­din ta­mam­lan­ma­sıy­la bir­lik­te hem sahil kıs­mı­nı hem de spor alan­la­rı­nı kul­lan­mak is­te­yen va­tan­daş­la­rın gü­ven­li ge­çi­şi sağ­lan­mış olu­yor. Daha önce ya­pı­mı ta­mam­la­nan; Gül­ba­har Ma­hal­le­si Şev­ket Yar­dım­cı İlko­ku­lu önün­de ve Rize Ye­ni­şe­hir Ka­pa­lı Spor Sa­lo­nu önün­de ya­pı­lan üst ge­çit­ler­le bir­lik­te şehir mer­ke­zi­ne 3 adet yeni üst geçit ka­zan­dı­rıl­mış oldu. Rize Be­le­di­ye­si aynı za­man­da şeh­rin fark­lı böl­ge­le­rin­de bu­lu­nan üst ge­çit­le­re ram­pa­lar yer­leş­ti­re­rek va­tan­daş­la­rı­mı­zın bebek ara­ba­la­rıy­la ve te­ker­lek­li san­dal­ye ile daha rahat ha­re­ket ede­bi­le­cek­le­ri “En­gel­siz Rize” için ça­lış­ma­la­rı­nı sür­dü­rü­yor.


       Haber: Bay­ram Ali Ka­val­cı
       Foto: Rize Be­le­di­ye­si Basın Bü­ro­su