RİZE POLİSİ UYUŞTURUCU AVINDA

Rize Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü­ne bağlı Nar­ko­tik Suç­lar Şube Mü­dür­lü­ğü ekip­le­ri Pazar il­çe­sin­de 9200 gram Esrar mad­de­si ile 1 ruh­sat­sız ta­ban­ca ele ge­çir­di.

Yerel Haberler 26.01.2023 13:08:00 0
RİZE POLİSİ UYUŞTURUCU AVINDA

 Rize İl Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğün­den ya­pı­lan açık­la­ma­da’’ 22.01.2023 günü ili­mi­ze uyuş­tu­ru­cu ve uya­rı­cı madde ge­ti­re­ce­ği de­ğer­len­di­ri­len iki araç Pazar İlçesi Ka­ra­de­niz Sahil Yolu İl Mer­ke­zi is­ti­ka­me­tin­de dur­du­rul­muş, ya­pı­lan kont­rol­ler­de bir ara­cın bagaj kıs­mın­da çuval içe­ri­sin­de iki parça ha­lin­de da­ra­lı ağır­lı­ğı top­lam 9 kilo 200 gram Esrar Mad­de­si ve 1 adet Ruh­sat­sız Ta­ban­ca ele ge­çi­ril­miş­tir. Konu ile il­gi­li Mü­dür­lü­ğü­müz­ce M.C., F.B. ve B.U. isim­li şa­hıs­lar hak­kın­da ge­rek­li adli iş­lem­le­rin ya­pıl­ma­sı aka­bin­de şa­hıs­lar çı­ka­rıl­dık­la­rı adli ma­kam­lar­ca tu­tuk­la­na­rak ce­za­evi­ne tes­lim edil­miş­tir.
Rize Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü­nün böl­ge­de uyuş­tu­ru­cu ka­çak­çı­la­rı­na karşı yap­tı­ğı ba­şa­rı­lı ope­ras­yon­la­rın sü­rek­li devam ede­ce­ği öğ­re­nil­di.


                Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Anahtar Kelimeler: POLİSİ UYUŞTURUCU AVINDA
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °