RİZE POLİSİNDEN KAÇIŞ YOK

Rize Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü­ne bağlı Ka­çak­çı­lık ve Or­ga­ni­ze Suç­lar­la Mü­ca­de­le Şube Mü­dür­lü­ğü ekip­le­rin­ce ya­pı­lan ça­lış­ma­lar kap­sa­mın­da tes­pit edi­len şa­hıs­la­rın üst, araç, iş­ye­ri ve ika­met ara­ma­l

Yerel Haberler 21.11.2023 09:55:00 0
RİZE POLİSİNDEN KAÇIŞ YOK

 Ka­çak­çı­lık ve Or­ga­ni­ze Suç­lar­la Mü­ca­de­le Şube Mü­dür­lü­ğü ekip­le­rin­ce muh­te­lif yer­ler­de ya­pı­lan ara­ma­lar­da ya­ka­la­nan mal­ze­me­ler şun­lar.
6 adet ruh­sat­sız ta­ban­ca ve 132 adet ta­ban­ca fi­şe­ği, 1 adet ruh­sat­sız av tü­fe­ği, 10 ki­log­ram kı­yıl­mış tütün, 36.240 adet dol­du­rul­muş ma­ka­ron, 20.000 adet boş ma­ka­ron, 46 şişe güm­rük ka­ça­ğı içki, 1935 paket güm­rük ka­ça­ğı si­ga­ra,295 adet güm­rük ka­ça­ğı puro, 939 paket elekt­ro­nik si­ga­ra tü­tü­nü, 99 paket pipo tü­tü­nü, 53 paket güm­rük ka­ça­ğı tütün, 17 paket puro tü­tü­nü ele ge­çi­ril­di.
RİZE POLİSİNDEN UYUŞ­TU­RU­CU­YA GEÇİT YOK
Rize Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü­ne bağlı Nar­ko­tik Suç­lar­la Mü­ca­de­le eden Şube Mü­dür­lü­ğü ekip­le­ri son gün­ler­de Rize’de yap­tık­la­rı ope­ras­yon­lar­la ba­şa­rı­lı mü­ca­de­le ve­ri­yor.
Rize Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğün­den ya­pı­lan ya­zı­lı açık­la­ma­da’’ Uyuş­tu­ru­cu ve Uya­rı­cı Madde İmal ve Ti­ca­re­ti Nar­ko­tik Suç­lar­la Mü­ca­de­le Şube Mü­dür­lü­ğü gö­rev­li­le­ri­miz­ce ili­miz ge­ne­lin­de uyuş­tu­ru­cu ve uya­rı­cı madde ti­ca­re­ti yapan ve ili­mi­ze uyuş­tu­ru­cu ve uya­rı­cı madde ge­ti­re­ce­ği de­ğer­len­di­ri­len şahıs ve grup­la­ra yö­ne­lik ya­pı­lan ça­lış­ma­lar kap­sa­mın­da ili­miz mer­ke­zin­de dur­du­ru­lan bir araç­ta ya­pı­lan ara­ma­da, 2 parça ha­lin­de top­lam ağır­lı­ğı 1 kilo 300 gram olan Skunk Mad­de­si, 1 parça ha­lin­de top­lam ağır­lı­ğı 122, 30 gram Ko­ka­in Mad­de­si ele ge­çi­ril­miş­tir.
Konu ile il­gi­li Mü­dür­lü­ğü­müz­ce Ö.Y. isim­li şahıs hak­kın­da ge­rek­li adli iş­lem­ler ya­pıl­mış olup şahıs, ya­pı­lan iş­lem­le­rin aka­bin­de çı­ka­rıl­dı­ğı Adli Ma­kam­lar­ca tu­tuk­la­na­rak ce­za­evi­ne tes­lim edil­miş­tir.
İlimiz ge­ne­lin­de nar­ko­tik suç­lar­la mü­ca­de­le­miz ka­rar­lı­lık­la devam et­mek­te­dir’’ de­nil­di.
         Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Anahtar Kelimeler: POLİSİNDEN KAÇIŞ
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °