RİZE SMMM ODASI “MESLEKTE HEP BİRLİKTE” ADI ALTINDA BİR ARAYA GELDİLER

Rize’de Ser­best Mu­ha­se­be­ci ve Mali Mü­şa­vir­ler, Rize SMMM Odası Ta­ra­fın­dan Or­ga­ni­ze Edi­len Kah­val­tı­da Bir Araya Ge­le­rek, ‘’Mes­lek­te Hep Bir­lik­te’’ me­sa­jı verdi.

Yerel Haberler 10.12.2022 09:35:00 0
RİZE SMMM ODASI “MESLEKTE HEP BİRLİKTE” ADI ALTINDA BİR ARAYA GELDİLER

Rize Ser­best Mu­ha­se­be­ci ve Mali Mü­şa­vir­ler Odası (RSMM­MO) Kül­tür ve Sos­yal İşler Ko­mis­yo­nu ta­ra­fın­dan or­ga­ni­ze edi­len kah­val­tı prog­ra­mın­da bu­lu­şan Rize Ser­best Mu­ha­se­be­ci ve Mali Mü­şa­vir­ler yoğun ve st­res­li geçen iş tem­po­sun­da ‘’Mes­lek­te Hep Bir­lik ve Be­ra­ber­lik İçin­de­yiz’’ me­sa­jı verdi. Kah­val­tı son­ra­sın­da bir açık­la­ma yapan RSMM­MO Baş­ka­nı Davut Bil­gin “Yoğun iş tem­po­su içe­ri­sin­de mes­lek­taş­la­rı­mı­zın stres at­ma­la­rı ve mes­lek adına çe­şit­li is­ti­şa­re­ler­de bu­lun­ma­la­rı adına oda­mı­zın Kül­tür ve Sos­yal İşler Ko­mis­yo­nu va­sı­ta­sı ile böyle bir prog­ram or­ga­ni­ze ettik. Prog­ra­ma mes­lek aday­la­rı­mız olan staj­yer Rize Ser­best Mu­ha­se­be­ci ve Mali Mü­şa­vir­le­ri­mi­zi de davet ede­rek mes­lek üs­tat­la­rı ile ta­nış­ma­la­rı­nı ve kay­naş­ma­la­rı­nı he­def­le­dik. Or­ga­ni­zas­yo­nu­mu­za ka­tı­lım ve içe­ri­de­ki at­mos­fer çok güzel, oda­mız ve mes­lek­taş­la­rı­mız adına son de­re­ce ve­rim­li bir ortam oluş­tu­ğu­nu dü­şü­nü­yo­rum. Bu prog­ram­la­rı daha sık ger­çek­leş­tir­mek için ça­lış­ma­lar yü­rüt­me­miz ve yoğun tem­po­muz ara­sın­da hep bir­lik­te nefes mo­la­la­rı ver­me­miz ge­re­ki­yor. Tüm ka­tı­lan mes­lek­taş­la­rı­ma te­şek­kür edi­yo­rum” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
Rize Be­le­di­ye­si Isır­lık Ta­bi­at Sos­yal Te­sis­le­ri­ne dü­zen­le­nen kah­val­tı prog­ra­mı­na Rize İl Def­ter­dar Yar­dım­cı­sı Ekrem GÜ­NAY­DIN, Ye­şil­çay Vergi Da­ire­si Mü­dü­rü Osman ÖZDEMİR, Rize İl SGK Mü­dü­rü Mus­ta­fa BA­KIR­CI, Rize İl İŞKUR Mü­dü­rü Hasan KİRAZ, Rize Ser­best Mu­ha­se­be­ci ve Mali Mü­şa­vir­ler Odası Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üye­le­ri ve Rize Ser­best Mu­ha­se­be­ci ve Mali Mü­şa­vir­le­ri ka­tı­lım sağ­la­dı.    Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °